dinsdag 5 juli 2016

Brievenbus op voet

Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Meerdere aanbieders online.

Deze mooie engelse brievenbus heeft op de voorzijde een ruiter te paard en verder overige versieringen. De post kunt u er aan de achterkant uit halen. Deze statige op een voet staande brievenbus is zeer klassiek vormgegeven. Naast het feit dat deze brievenbus zeer goed werkt als brievenbus met veel ruimte, is het een mooi decoratief item. Hij is weerbestendig en staat zeer stabiel.


Blauwsteen brievenbus model kubus strak. Voorzien van blauwsteen bescherming boven inwerp klep. Onze blauwsteen brievenbus is vorstvast met een exclusieve natuursteen creatie.

Afmetingen: LxBxH 40x40x100. Het leegmaken van de brievenbus gaat zeer makkelijk via een deurtje aan de achterkant van de brievenbus. Die deurtje kan op slot worden gedraaid met het stevige cilinderslot. De klassieke brievenbus wordt geleverd met alle onderdelen en gereedschap om hem te kunnen monteren, inclusief een montage-instructie.


Als de afstand tussen de openbare weg naar de brievenbus meer dan meter bedraagt is het zelfs verplicht om een brievenbus op kortere afstand te plaatsen. Omdat er op kortere afstanden vaak geen muur staat om een wandbrievenbus tegen te bevestigen kiest men vaak voor een staande brievenbus. De brievenbus is vervaardigd uit gegoten aluminium met een dubbellaagse poedercoating.


In dit geval kunt u voor een staande brievenbus kiezen. Deze brieven bus is leverbaar in diverse houtsoorten. Dat is een op zich zelf staande postbus.


Deze zelfstaande brievenbussen kunt u in het beton verankeren zodat onbevoegden er niet zomaar met uw brievenbus vandoor gaan! Doe dat ook zeker, want u zult niet de eerste zijn waarbij zomaar een brievenbus uit de tuin wordt gestolen. Via het deurtje aan de voorzijde kunt u de post uit de brievenbus halen. Of bezoek onze showroom in Zutphen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Een brievenbus heeft in de eerste plaats een praktisch nut, maar het geeft ook al een visitekaartje af over je huis.

Heb je geen plaats om een losstaande brievenbus te zetten? Indien jouw oprit langer is dan tien meter, ben je verplicht een brievenbus aan de weg te plaatsen. Een vrijstaande brievenbus is de ideale oplossing wanneer jouw woning te ver van de straat staat. De klassieke vrijstaande kolombrievenbus heeft een ietwat antieke uitstraling.


Rechte voet , Geschikt voor diverse brievenbussen. Brievenbus allux geschikt voor wand- en vrijstaande montage. Deze aluminium brievenbussen moeten ook op de grond worden bevestigd tegen diefstal en ter versteviging. Bezoek onze grote showroom op onze nieuwe locatie met ruim 1opgestelde brievenbussen. U kunt de brievenbussen online bestellen.


Via uw e-mail ontvangt u een track and trace code van onze bezorgdienst zodat u er rekening mee kunt houden dat u thuis bent. Tegenwoordig is een brievenbus bijzonder modieus. Het blijft even eenvoudig om post te ontvangen, al valt zo’n brievenbus niet meer op. Tenzij je er net voor kiest om een stijlvolle staande brievenbus te plaatsen: ook dan heb je heel ruime keuze.


Maar wat is nu nog belangrijker bij de aankoop van je brievenbus ? Klassieke brievenbus op voet - groen. Inclusief slotje en sleutel. In prima staat, zo te plaatsen en met een likje extra verf.


Engelse brievenbus op voet in kleur groen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts