dinsdag 26 juli 2016

Brievenbus messing

Brievenbus messing

Kwaliteit voor de beste prijs! Grote collectie brievenbussen hier! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Bij Online Deurbeslag Shop vindt u diverse soorten brievenbusplaten. Allen van een prima kwaliteit en bijzonder scherp geprijsd. Deze rechthoekige brievenbus in messing is naderhand getrommel waardoor deze een doffe en donkere. Deze GAMMA briefplaat is gemaakt van messing. De briefplaat is voorzien van een naar buiten draaiende klep met regenrand en voldoet aan de Post NL voorschriften.


Tocht is niet alleen zeer onaangenaam, het zorgt ook voor de nodige energieverspilling. Een tochtige woning voelt vaak koud aan, waardoor de verwarming vaak langer of harder wordt aangezet. Met tochtwering achter uw brievenbus bespaart u energiekosten en voorkomt u tocht in uw huis via de brievenbus.


De inworp opening (de brievenbus zelf) moet een ruimte bieden van 2x 1x 3mm. Zoals gezegd voldoet een deel van de brievenbusplaten van Weijntjes aan deze richtlijnen. De finishes passen in specifieke lifestyles, zodat je jouw voordeurbeslag en het deurbeslag in je woning kunt doortrekken in de brievenbus.


Kies bijvoorbeeld voor een zwarte of witte brievenbus in de lifestyle ‘Modern Zelfbewust’, of voor de klasse van ‘Italiaans Design’ in messing. Wil je een briefplaat kopen of een brievenbus kopen? Denk bijvoorbeeld aan briefplaat ovaal, briefplaat met klep, een briefplaat rechthoek. Kijk voor meer (voordeur)beslag in onze webshop Deurbeslagdirect. Deze tochtstrip van het merk Ferraro is messing gelakt.


De tochtwering heeft een ovale vorm. Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Betaal slechts € verzendkosten.


In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant. Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie. Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS. Deze naar buiten draaiende brievenbus is voorzien van een regenrand en is bedoeld voor horizontale plaatsing.


Brievenbus messing

Messing is een legering van zink, koper en soms ook andere metalen. Het is een metaal dat al door oude beschavingen gebruikt werd vanwege de hardhei schoonhei smeedbaarheid en bestendigheid tegen corrosie en. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Toevoegen aan wensenlijst Voeg toe om te vergelijken. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dit artikel maakt deel uit van het uitgebreide programma van voordeurbeslag, deurbeslag en accessoires. Ga je voor een brievenbus van GAMMA, dan heb je de keuze uit beide soorten en de bijbehorende accessoires, zoals een brievenbuspaal. Briefplaat, glans messing.


In ons ruime assortiment vind je verschillende soorten brievenbussen, waaronder de rvs- brievenbus en de pakketbrievenbus. Een brievenbus kopen doe je daarom bij GAMMA! Zo kunt u eenvoudig zelf beslissen hoe u de brievenbus plaatst en wat u daarbij nodig heeft.


In geval van twijfel adviseren wij u altijd om even contact met ons op te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts