donderdag 21 juli 2016

Solid tuinhuis

Solid tuinhuis

We have the looks that will get you. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. Stel uw carport naar wens samen. Solid tuinhuizen, meer dan 1modellen! Klik hier en ontdek de Online.


Uw tuinhuis of blokhut zit er beslist bij ! Brand Solide is dé specialist in tuinhuisjes, blokhutten, prieëlen, overkappingen en levert een uitgebreid assortiment hout voor in de tuin. Wij zijn een echt familiebedrijf met generaties kennis en ervaring in hout. In onze collectie blokhutten en tuinhuisjes treft u een uitgebreid assortiment. Van klein tot groot, klassiek of juist heel modern, zelf complete chalets op maat zijn voor ons geen probleem.


Met behulp van het handige fotomenu vindt u snel het tuinhuis wat u zoekt. Nagenoeg alle blokhutten en tuinhuisjes zijn leverbaar met een overkapping. Misschien ben je juist wel op zoek naar een heel ander soort tuinhuis.


In dat geval is het wat meer traditionele Tuinhuis Oleron wellicht iets voor jou. Dit tuinhuis heeft in tegenstelling tot de huisjes met plat dak hierboven een klassiek puntdak. Wie zijn tuinhuis sneller wil, kan het altijd afhalen in de fabriek in België.


Wie het echter laat impregneren, ziet zijn levertermijn stijgen naar 6-weken. Ja, ik wil mijn tuinhuis ophalen aan de fabriek van Solid. De procedeure is vrij simpel.


Solid tuinhuis

Deze traditionele blokhut is gecertificeerd uit Noord-Europees vurenhout, 28mm profielen. Het tuinhuis heeft een modern uiterlijk en heeft een oppervlakte van bijna 9m2. De vele glazen geven de blokhut veel lichtinval en deze zijn voorzien van verhard veiligheidsglas. Deze moderne blokhut is gecertificeerd uit Noord-Europees vurenhout, 28mm profielen.


Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging. Bestel hier tuinhuisjes online. Een tuinhuis kan je gebruiken als opslagplaats voor al jouw tuingereedschap, fietsen, motor of barbecue.


Je kan jouw tuinhuis ook inrichten als hobbykamer om in een oase van rust je werk te kunnen verrichten. Eerder op zoek naar een poolhouse? Een blokhut of tuinhuis naast je zwembad kan daar perfect toe dienen! Koop je tuinhuis online en laat het bij je thuis leveren!


Je vindt hier een ruime keuze aan tuinhuizen: groot of klein en in verschillende prijsklassen. U verlengt de levensduur van uw blokhut of tuinhuis aanzienlijk. Laat uw blokhut of tuinhuis vakkundig monteren door onze gespecialiseerde blokhutmonteurs. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, strak modern of klassiek aangeleg Horta heeft voor elke tuin een gepast tuinhuis. Een tuinhuis voorziet je meteen van heel wat bijkomende opbergruimte, voor je tuinmeubels, grasmaaier, tuingereedschap, enz.


Solid tuinhuis

Kies bij Horta de ideale tuinkamer, in te richten naar wens als bureau, salon, atelier,. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar. Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut, maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten. Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past.


Hulp nodig bij het bestellen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u met plezier verder. U maakt best gebruik van het contactformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts