vrijdag 22 juli 2016

Leisteen grind

Ruime Keus - XXL Korting - Alles op Voorraad! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Canadian Slate is split van mooie platte donkere leisteen.


Leisteen grind

Dit type grind wordt vaak toegepast bij wat meer trendy type bestrating vanwege de contrasterende kleur. Het grind is door de hele tuin te gebruiken en kan verschillende doeleinden hebben. Aangezien het leisteen is, is het een platte split. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is leisteen split niet (alleen) afkomstig uit Canada, maar uit diverse landen in Europa zoals Engeland. Black Slate is trendy split welke plat en hoekig is van vorm.


Wat ook als een prettige ervaring wordt gezien is het onderhoud van het grind. De kiezels hebben van nature een drainerende werking en laten dus geen plassen achter na een regenbui. Siersplit en grind in alle soorten, kleuren en maten, zowel los gestort als in bigbags: Grind -split. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Heb je geen groene vingers of geen tijd over om terrastegels te onderhouden? Af en toe het grind harken volstaat. Bovendien past siergrind bij elk terras: van een landelijke, natuurlijke tot moderne en minimalistische stijl. Split (fijn steenslag), kiezelstenen, dolomiet (kalksteen) of keien?


In het algemeen wordt deze split gebruikt voor aankleding van elementen in uw tuin. Denk hierbij aan waterornamenten, borders en perkjes. Ook de ronde vorm zorgt ervoor dat grind uitermate geschikt is als bodembedekker op de oprit of parkeerplaats. Met grindplaten brengt U nog meer stabiliteit aan en maakt U de oprit spoorvrij.


Wij leveren: Binnen tot werkdagen door heel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden). De prijzen van het grind zijn inclusief btw. Transport kosten zijn 5- inclusief btw door heel nederland geleverd met. Siergrind kopen per pallet Je kan ons siergrind kopen per pallet van zakken. Tablet decoratief om te gebruiken als onderzetter voor kleine tafereeltjesafm.


In elke kleur en maat is grind of split losgestort vanaf 10. Leisteen , prachtig, stoer decoratie materiaal. Bent u op zoek naar tuingrind of een exclusieve kleur split voor uw oprit? Zoekt u basalt, graniet, lava of carrara split? Wilt u een fijne soort of een slate split losgestort aan huis laten leveren?


Leisteen grind

In bepaalde plaatsen in Europa en Noord-Amerika wordt het nog steeds als dakbedekking gebruikt. Ruim 3soorten vloertegels online. Grootste aanbo laagste prijs. Want grind – met name siergrind – is mooi om te zien, veel eenvoudiger aan te brengen dan terrastegels en voert ook water goed af. Tuingrind is geschikt als bestrating van paden en terras, en ook als toplaag van de perkjes waar je planten en bloemen in staan.


KG worden de big bags geleverd met een kraanwagen of kooiaap. KG wordt een big bag geleverd op een pallet met een transpallet. De pallet kan in dit geval enkel afgezet worden op een verharde ondergrond (niet op gras, grind of zandbodem) Leveringen zijn standaard vooraan aan de oprit. Grind en split kan allebei dezelfde fractie (korrelgrootte) hebben. Afhankelijk van de grootte van uw toekomstige leisteen terras dient u het terras uit te graven op een diepte van tot 20cm.


Grind is jarenlang door waterlopen en beekbeddingen gerold. Vul het terras af met zo’n 10cm puin of grind en stamp dit geheel goed aan. Grote terrassen kunt u het beste aantrillen. Vul de rest van het terras aan met schoon brekerszand. Tot en met zaterdag december kunt u nog profiteren van.


Kiezels zijn onbeperkt recycleerbaar doordat het een 1 natuurlijk materiaal is en omdat het geen giftige stoffen bevat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts