maandag 1 december 2014

Blokhut geisoleerd

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Groot aanbod tuinartikelen online!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Als u voor Schäffer Tuinhuizen kiest heeft u een brede keuze in mogelijkheden. Kiest u voor een blokhut met overkapping of een tuinhuisje met veranda? Als u hierbij aangeeft dat uw voorkeur een geïsoleerd tuinhuis betreft, dan maken wij dat uiteraard voor u in orde. Azalp Geisoleerde blokhut Viking omschrijving De ideale oplossing voor bijvoorbeeld een tuinkantoor De wanden en dak van dit tuinhuis zijn volledig met glaswol geïsoleerd waardoor deze uitstekend te gebruiken is als weekendhuisje, gastenverblijf of als kantoor in de tuin.


Dit is bijzonder geschikt om te gebruiken voor een blokhut om te wonen. De wanden die uit meerdere balken aan elkaar gelijmd bestaan, bieden een nóg langere levensduur. De tuinhuizengroep specialiseert zich.


Indien uw ogen zijn gevallen op een blokhut die u het liefst ook nog geisoleerd in uw tuin wilt bouwen of laatsen plaatsen zijn dit modellen waar u blij van wordt. In de winter kunt u met een beetje stoken een aangenaam klimaat creëren waardoor de ruimte ook in koudere periodes als werk- of hobbykamer gebruikt kan worden. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, of klik op productinfo voor meer informatie over onze blokhutten en tips over opbouw en.


Wij hebben een blokhut op maat voor iedere tuin, groot of klein. Wij leveren standaard blokhutten maar ook 1 maatwerk blokhutten. Ook kan deze blokhut uw nieuwe tuinhuis worden. Wij kunnen uw blokhut , veranda of carport op maat maken tegen een aantrekkelijk tarief zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.


Blokhut geisoleerd

Met name ons Woodfor Flexford en Outback programma zijn erg geschikt voor maatwerk. Kom langs in onze showroom voor meer informatie of vraag maatwerk aan via ons maatwerk formulier. Hierdoor kunt u uw tuinhuis of blokhut het hele jaar door gebruiken, bijvoorbeeld als tuinkantoor.


Wilt u in alle rust vanuit huis werken dan is een ‘garden-office’ de ideale oplossing. U kunt in alle rust zonder afleiding werken. Wilt u even pauzeren dan bent u slechts enkele meters weer in uw huis. Zo kunt u thuis werken op een rustige plek.


Maatwerk mogelijk, ook zelf te ontwerpen via onze 3d configurator. Tuinkantoren voor in uw eigen tuin. Bezoek onze website of bezoek onze showroom in Amstelveen. UW EIGEN TUINKANTOOR OF RECREATIE BLOKHUT.


Te weinig ruimte voor uw mooie hobby, een extra buitenkamer of een eigen bedrijf of kantoor aan huis? Dan kan een tuinkantoor of recreatie blokhut voor u de oplossing zijn. Wij zullen u dan van uitgebreid advies voorzien over de blokhut die bij uw wensen en budget past. U kiest eerst de gewenste blokhut uit ons ruime aanbod van meer dan 1blokhutten. Deze voegt u via de productpagina toe aan uw winkelwagen.


U heeft de keuze uit diverse stijlen en maten blokhutten. Azalp heeft voor elk wat wils op het gebied van blokhutten. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk! Wij kunnen u een blokhut leveren die helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes. Blokhutten kopen bij Onlinetuinhout.


De blokhut Bertil van Tuindeco is een blokhut die perfect te gebruiken is voor het opslaan van uw tuingereedschap en meubelen. Onder het afdak kunt u heerlijk genieten van een stuk schaduw op de warme zomerdagen om daarna het meubilair weer op te kunnen ruimen in de blokhut tussen de fietsen. Heeft u behoefte aan extra werkruimte bij uw woning? Een blokhut kopen hoeft niet duur te zijn!


Blokhut geisoleerd

Een tuinkantoor van Fonteyn kan dan dé oplossing zijn! Ideaal voor iedereen die vanaf huis werkt als ZZP’er bijvoorbeeld. Hiermee creëert u eenvoudig en snel die extra ruimte.


Wij bieden diverse tuinkantoren in de vorm van een tuinhuis of blokhut in allerlei soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts