maandag 1 december 2014

Low glare terrasverwarming

Low glare terrasverwarming

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Terrasverwarming voor koele zomeravonden. Specialistisch advies nodig? De effectiviteit van (Ultra) Low Glare lampen is maar minder dan die van de originele HeLeN lamp.


Geschikt voor ruim terras! Deze terrasverwarmer heeft een maximaal warmtebereik van m². Harcosun terrasverwarming is ontstaan uit praktijk ervaring waardoor een uitstekende combinatie van een stevige aluminium body met een hoogglans spiegel met daarin een topkwaliteit infraroodlamp.


Low Glare 006G2-hangende infrarood terrasverwarmer Geniet langer van je terras of overkapping met deze. Standaard geleverd met montagebeugel voor wand- of plafondmontage. Normaal in kleuren bij ons in voorraad. Hier vind u alle leverbare Low Glare terrasverwarmers met minder licht.


Wat is het eigenlijk het verschil tussen Low Glare en Ultra Low Glare infrarood? De Harcosun Low Glare is met stip nog steeds een bestseller, heerlijk warm, degelijk en minder licht op uw terras. Dit toestel geeft het zeer weinig licht af. Door de unieke coating op de Low Glare lamp word het normaal zichtbare licht weg gefilterd. Harcosun Low Glare , zeer krachtige terrasverwarming zonder rood licht op uw terras, direct aangenaam warm en toch een kaarslicht sfeer.


Wanneer de dagen langer worden zitten we graag ’s avonds buiten. Toch kan het in de avond flink afkoelen: een terrasverwarmer biedt dan uitkomst. Kies uit 8producten vanaf € 199.


Alle terrasverwarmers uit voorraad leverbaar. Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties.


Model Ultra Low Glare laat slechts een gloed in het toestel zien. Uitvoering Low Glare geeft zeer weinig licht af met minimale rode gloed en maakt nog steeds een kaarslichtsfeer prima mogelijk. Alle uitvoeringen zijn goed voelbaar tot ruim 3. Een low glare lamp is een lamp waar folie om heen zit die het licht tegenhoudt. Het licht is dan niet fel, maar nog altijd wel rood. Bij een ULTRA LOW GLARE lamp wordt een reductie van tot gehaal Ultra LOW GLARE geeft een prettige oranje, ambiance verwarming.


Wilt u advies over uw situatie, of weet u niet waar de heater(s) optimaal kunt positioneren? De Low Glare lamp zorgt voor de reductie van het rode licht met ! Montage van de terrasstraler d. Webshop voor de particulier, horeca, installateur en andere belangstellenden. Onze expertise op het gebied van terrasverwarmers en de energiebesparende maatregelen hieromheen is onze sterke kant.


De terrasstraler is op vele manieren toe te passen, mede door de mogelijkheid om de terrasverwarming op diverse manieren te monteren. De nieuwste terrasverwarmer met low glare lamp en optionele dimmodule. Harcosun Low Glare terrasverwarming , de meest gekochte elektrische terrasverwarmer, het minste rood licht, gegarandeerd een warm terras.


Low glare terrasverwarming

Low glare verlichting is ongeveer minder fel dan reguliere oranje verlichting. Low Glare heeft een behaaglijke oranje gloed en geeft een super warmte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts