maandag 1 augustus 2016

Amaryllis bollen

Alle amaryllisbollen op beslist. Meerdere aanbieders en soorten. Het grootste online winkelcentrum. Wij bieden een ruim assortiment bloembollen voor groothandelsprijzen!


Find amaryllis bollen vandaag! Onze amaryllisbollen worden evenals al onze andere producten geleverd met gedetailleerde plantinstructies.

Een amaryllis bloeit kleurrijk en groots, maar na de bloei blijft er alleen groen over. Koop amaryllisbollen die stevig aanvoelen, hoe groter de bol, hoe meer bloemen. En heeft u meerdere bollen gekocht, plant ze dan met tussenpozen van veertien dagen om gedurende de wintermaanden steeds van de schoonheid van de amaryllis te kunnen genieten. De planttijd is vanaf oktober tot eind april.


Openingstijden DINSDAG EN ZATERDAG. Ze bloeien tijdens de wintermaanden, in januari en februari , en zijn erg spectaculair. In ons assortiment vindt u zowel enkelbloemige als dubbelbloemige amarylissen.


Verkrijgbaar los verpakt in houten kist of in Paper Bag in kist.

De amaryllis is een geslacht van bolgewassen uit de narcisfamilie en laat zich bijzonder makkelijk planten. Uiteraard moet je wel rekening houden met een paar. Waxamaryllisbollen Glitteramaryllisbollen Sneeuwamaryllisbollen Topline GL amaryllisbollen Streepamaryllisbollen Topline-sneeuwamaryllisbollen. De meeste amaryllisbollen doen er twee weken tot drie maanden over om te bloeien.


Plant de bloembol dus al in oktober om met Kerst een bloeiende amaryllis in huis te hebben. Zeer hoge klantbeoordeling! Deze amaryllisbollen in wax zijn van superkwaliteit. Ze bloeien gegarandeerd vanaf 3-weken na aankoop zonder dat je er iets aan hoeft te doen.


Dit is wel een heel bijzonder aanbod: extra grote bloeibare amaryllisbollen die beschermd worden door een fraaie, creatieve waslaag. Iedere bol is een kunstwerk op zich! Welkom op onze website,Op deze site kunt u online winkelen. Wij zijn al ruim jaar gespecialiseerd in de teelt van amaryllisbollen. U kunt hier ook een workshops of een masterclass boeken.


BULBi biedt topkwaliteit bloembollen voor scherpe prijzen! Ruim assortiment direct uit voorraad leverbaar. Bestel eenvoudig en veilig online!


De geprepareerde amaryllisbollen zijn gedompeld in een speciale waxlaag en hebben voldoende vocht en voeding in zich om mooie bloemstelen te geven met daarop tot wel zes bloemen.

Hiervoor zijn aparte soorten geselecteerd die zekerheid geven tot bloemvorming. Aanpak en werkwijze De sociale wijkteams werken volgens het principe: ‘een gezin, een plan, een sociaal werker’. De sociale wijkteams bieden laagdrempelige. Allerlei soorten en mooie kleuren!


Binnenkort ook bijzondere soorten bol in pot! Wilt u een amaryllis verzorgen? Amaryllis bloemen door onze top kwaliteit. Dat is waar onze organisatie voor staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts