dinsdag 17 mei 2016

Recreatie zwembad

Vind zwembad recreatie als je nu zoekt. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Recreatie zwembad

Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Meer geluksmomentjes buiten! Een bezoek aan ons subtropische zwembad natuurlijk niet ontbreken. Maar ook voor zwemlessen en kinderfeestjes is het zwembad zeer geschikt.


In ons subtropische zwembad vind je diverse glijbanen met onder andere de Crazy Cone. Mundo Recreatie is ook actief op de zakelijke markt. We zijn een Intex groothandel en verzorgen containerinkoop, inkoop van (kleine) eigen voorraad of de levering van producten op basis van dropshipment binnen Europa.


Je kunt bij ons team altijd terecht voor vragen en advies. Het zwembad is iedere dag een aantal uur geopend voor recreatiezwemmers. Of je nu met je vriendjes en vriendinnetjes lekker in het water wilt ravotten, een paar baantjes wilt trekken of gewoon relaxed wilt ronddobberen: tijdens het recreatief zwemmen is de sfeer ontspannen, gezellig en ongedwongen. Zwembad De Broene ‘eugte biedt waterplezier voor jong en oud. Een zwembad met een heerlijk binnenklimaat, diverse spectaculaire attracties en een buitenbad met ligweide.


Breng je identiteitskaart mee om toegang te krijgen tot het zwembad. We willen een bezoek aan het zwembad voor iedereen aangenaam maken. Plaats brandbaar materiaal zoals sigarettenpeuken in de speciaal voorziene asbakjes.


Bekijk de toegelaten zwemkledij. Hier vindt u alle mogelijkheden voor een gezellig dagje uit, van strandtips, Amsterdam, ballonvaart, dierentuinen, tot markten, bezienswaardigheden! Marveld Recreatie is het sterren vakantiepark in Gelderland. Voorheen ging ik altijd naar het zwembad in Appelscha maar hier kwam ik de laatste tijd niet meer aan toe. Een eigen zwembad bleek de oplossing.


Helaas is het klimaat in Nederland niet dusdanig dat er vaak buiten gezwommen kan worden, daarom is er gekozen voor een binnenzwembad. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een multifunctionele accommodatie met zwembad , sporthal, wellnessfaciliteiten en een brasserie, gelegen aan de rand van Rotterdam. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan.


Naast uitgebreide baby- en kinderbaden heeft dit zwembad ook een Leven-in-zee-bad. Hierin kan je snorkelen tussen echte vissen. Wij maken gebruik van cookies. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens.


Eind maart zijn we weer open! Zwembad Het overdekte zwembad telt maar liefst twee superwaterglijbanen en vier baden. Kinderen kunnen hun gang gaan in het kinderbad.


Recreatie zwembad

Zwembad Zuiderdiep bestaat uit een overdekt zwembad , verdeeld over een wedstrijdbad en een recreatieba Whirlpool en peuterbad. Daarnaast is er ook een grote glijbaan, waterparaplu, snelstroomkreek, jetstream. Ook beschikt zwembad Zuiderdiep over een groot buitenbad met glijbaan en ligweide. U zwemt voor uzelf op uw eigen tempo. Het door zonne-energie verwarmde buiten zwembad , met apart peuterba biedt niet alleen veel verfrissing maar ook veel en voldoende ontspanning.


Ons zwembad is open van 09. In zwembad Brandenburg kunt u heerlijk zwemmen en sporten. MeerBadenKaart Wie vaak zwemt, doet dat voordelig met een MeerBadenKaart van € 500.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts