maandag 23 mei 2016

Moestuinkalender

Wanneer moet je zaaien, wanneer oogsten? Makkelijk inzicht met een moestuinkalender. Om makkelijker inzicht te hebben in de zaai, poot, plant en oogstperiodes maakt men al jaren gebruik van teeltkalenders.


Je ziet zo gemakkelijk wat je wanneer in de moestuin kunt zaaien en wat je wanneer kunt oogsten. Om jou een zo optimaal mogelijke leeservaring te bieden gebruiken wij cookies. Zie voor meer informatie ons cookiebeleid. Een persoonlijke moestuinkalender ? Kies groenten die jij wilt telen en maak jouw eigen moestuinkalender.


Met de handige moestuinkalender van Velt kun je de planning voor je eigen tuin en je teeltresultaten noteren. De bijhorende teeltgegevens kunnen je helpen bij het opmaken van je planning. Zelf een moestuin beginnen is leuk, maar wanneer moet je de groente en kruiden zaaien? Wij leggen het uit met onze handige moestuinkalender. November is ook een rustige maand in de moestuinkalender.


Moestuinkalender

Wel kunt u deze maand gebruiken om de moestuin voorjaarsklaar te maken. De moestuinkalender (hardcover). Wat heerlijk, een eigen moestuin! Of het nu om een flinke lap gron een balkonnetje of een piepklein tuintje gaat, er.


Ga vliegend van start in je moestuin! IVN helpt je om meer uit je moestuin te halen. Check in de Pokon Zaaikalender wanneer je kunt zaaien en wanneer je kunt gaan genieten van je oogst.


Moestuinkalender

Of je nu een flinke lap grond ter beschikking hebt, een zonnig balkonnetje of een wat kleinere tuin, er is niets lekkerder dan uit je eigen tuin oogsten. Om optimaal van je biologische tuintje te kunnen genieten hoef je alleen maar te weten wat je wanneer moet doen. Daarbij komt deze moestuinkalender goed van pas!


Wat is de juiste tijd om producten te zaaien, planten, snoeien en oogsten in je moestuin en op het balkon? Deze 24Kitchen Moestuinkalender laten zien hoe je het hele jaar door kunt genieten van je moestuin. Lees ook: moestuintips van de tuinders.


Benieuwd wat er in jouw moestuin moet gebeuren deze maand? Lees het in de moestuinkalender van Vertisign vol handige moestuintips en weetjes. Samen maken wij al jaren handige boeken. In deze serie verschenen de boeken Zelfgeoogst en Zelfgeboer waarin we de revolutionaire moestuinkistjesmethode introduceerden.


Hieronder kun je de link vinden naar de groentezaaikalender. Moestuin Kalender Januari, een maand om enkel je zaden te sorteren, je aankopen te doen en je van de moestuin niets aan te trekken. Voor een luttele vijf euro kunnen leden en niet-leden het boekje kopen. Maar alle waar naar zijn geld. De Moestuinkalender vereist hier en daar dus enige aanvullende kennis, want ze is louter instructief.


Moestuinkalender

Knolvenkel, zomerteelt: pl vg tot begin augustus’ staat er in week van mei. Door gebruik te maken van een moestuinkalender is er altijd een overzicht binnen handbereik van de meest voorkomende werkzaamheden. Daarnaast is het een handige manier om alles wat in de moestuin moet gebeuren of gezaaid kan worden bij te houden. De kalender houdt rekening met de perfecte omstandigheden waaronder gewassen groeien. Zaaikalenders die zijn gekoppeld aan een bepaald jaar zijn meestal gebaseerd op de stand van de maan.


Hierbij wordt door deze stand bepaald wat de beste tijd is om te. Een grote of een kleine moestuin, het maakt niet uit. Horta helpt je om met plezier te moestuinieren en lekkere, gezonde en sappige groenten te kweken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts