maandag 2 mei 2016

Step2 zandbak

Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Hier vind je het grootste assortiment met alle soorten online. Grote keuze aan houten en kunststoffen zandbakken - Natuurlijk alleen het beste! Diverse items worden geleverd met leuke accessoires. Door het steentjesmotief past de zandbak heel goed in de tuin en valt daardoor bijna niet op.


Als de kinderen uitgespeeld zijn, kunnen de ouders de zandbak zelfs als plantenbak gebruiken. De bak is groot genoeg voor meerdere kinderen. Specificaties: Kleur: bruin Materiaal: kunsts.


Leuke zandbak in de vorm van een krab.

De zandbak is belastbaar met 1kg zand. Dan ben je hier op de juiste plek. Zandbak kunststof krab kopen? StepZandbak Kasteel. Levering binnen werkdagen.


Dankzij de antuurlijke kleuren past deze zandbak in elke achtertuin. Elke hoek is voorzien van een zitplaats, zodat je gezellig met meerdere kinderen zandkastelen kunt bouwen. In een handomdraai bij u geleverd.


Bestel Zandbakken online bij Leen Bakker. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Deze crabbie zandbak van stepheeft een grote inhoud van 135kg en is daarom goed te gebruiken door meerdere.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor binnen en buiten, om te spelen en te leren. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


STEP Zandbak eiland 169x148x177cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Een grote zandbak die voor de kinderen voor veel plezier kan zorgen. Vermoeid van al het spelen? Neem dan gerust plaats op de 40cm hoge rand van de zandbak. Na het spelen dek je de zandbak af met de deksel, waardoor het zand schoon en droog blijft en dus veilig voor kinderen om mee te spelen.


Op de poten kun je lekker zitten en uitrusten na het spelen. Daarmee kun je lekker picknicken op zijn tijd en wanneer je kind daar zin in heeft, haal je het tafelblad eraf om de onderliggende zandbak met watermogelijkheid tevoorschijn te toveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts