donderdag 26 mei 2016

Haardscherm op maat

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime keuze maat op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Boek het OP, Chaweng Beach.

Open haarden zijn er in allerlei vormen en afmetingen. Het komt vaak voor dat een standaard model niet goed past voor een open haard. Dan is het prettig als er een scherm op maat gemaakt kan worden.


In de werkplaats van Lasbedrijf Benedict in het Brabantse Hoeven worden vonkenschermen op maat en in diverse uitvoeringen gemaakt. Open stoken op hout is geweldig en heeft veel charme. Wegspringende vonken van harsrijk hout kunnen echter wel eens voor onverwachte verrassingen zorgen.


Met een vonkenscherm, vonkenvanger of haardscherm kunt u zorgeloos stoken of de haard aan het zicht onttrekken als deze niet in gebruik is. Dit type scherm is het meest geschikt voor de kleinere maten schermen, b.

Haardschermen of vonkenschermen zijn er in verschillende materialen en stijlen. Door de ruime keuze vindt u altijd een haardscherm dat past bij uw interieur. Bekijkt u ons aanbod haardschermen. Lasbedrijf benedict maakt haardschermen op maat en in verschillende uitvoeringen o. Bescherm meubels en vloerbedekking met een haardscherm Met een haard vonkenscherm voorkom je eenvoudig dat gloeiende delen van het vuur af spatten en brand vlekken veroorzaken.


Het zou toch jammer zijn van je waardevolle spullen. Een vonkenscherm kan gemaakt zijn van diverse materialen en is leverbaar in verschillende vormen. Lees hier meer over het doel van een haardscherWat is het doel van een haardscherm ? Mocht u twijfelen over de gewenste grootte van uw haardscherm , lees dan hier verder: Hoe groot moet mijn haardscherm zijn? Wij maken RVS verlopen, haardschermen, aslades en vloerplaten op maat. Haardscherm type H480Tlinkerhoek zwart 70x48x(levertijd) € 8€ 707.


De haardschermen worden gemaakt van dunne stalen profielen en gaas. Bestel eenvoudig en snel op beslist. De prijs is afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid materiaal en de complexiteit van het scherm. Op de afbeelding gescharnierd.


Op maat gemaakt haardscherm met RVS gaas erin als vonkenvanger.

Graag ontvang ik een offerte voor een haardscherm op maat voor onze openhaard. Dit haardscherm is op maat en in opdracht gemaakt. Het is persoonlijk gemaakt door de initialen op het stalen scherm. Afmetingen 80cm breed en 50cm hoog Andere maten op. Op elke gewenste maat gesneden.


Wij hebben open haard gordijnen, metalen gordijnen, vonkenschermen op maat aan. Geef vonken geen kans en bescherm je parket, tapijt, (t)huis,. Het moderne haardscherm is centimeter hoog en in totaal 1centimeter breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts