dinsdag 3 mei 2016

Restaurant de tuinen naaldwijk

Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal!


Meld je Gratis aan en ontdek iedere Dag de nieuwste acties met Korting tot.

Schrijf je Gratis in en Ontdek Jouw Stad voor een Onverslaanbare Prijs! Gidsen vertellen alles over de bijzondere geschiedenis en laten de best bewaarde geheimen en meest verscholen plekken zien. Beleef dit vandaag met vrienden, familie, bedrijf ontbijt, lunch en diner voor een all in cuisine prijs, inclusief wijn, bier, fris en warme dranken. De Jarige eet altijd gratis bij Watertuin. Ook kan je terecht met groepen voor borrels, personeeluitjes en diners.


Ontdek de beste restaurants op TheFork (voorheen IENS), van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct!

Reserveer online, laagste prijzen. Van tuinhout tot sierbestrating! Locatie De Hooge Tuinen wordt omringd door een groene en waterrijke omgeving. Allerlei voorzieningen zijn bovendien binnen handbereik.


En dan niet zomaar een huiskamer, maar de gezelligste! Een sfeervolle inrichting, heerlijke koffie, een moderne, gevarieerde menukaart met verrassende gerechten van eerlijke producten en de vriendelijkste bediening. Geniet in toegankelijke luxe in de sfeer van de Zwitserse Alpen van onze. Naaldwijk , daar moet je zijn!


Stenen wandelpaden slingeren door het tuinen , langs de vijvers naar de volières waarin Japanse Nachtegalen leven, Ara’s en Witwangtoerako’s. Daarnaast vind je adresgegevens en contactgegevens zoals telefoonnummer van. Restaurant De Tuin in Rotterdam mag met recht het mooiste stukje van Rotterdam genoemd worden.


Echter niet alleen de locatie zorgt ervoor dat De Tuin de allermooiste plek van Rotterdam is. Vele Westlanders vinden dagelijks hun weg naar het Amerikaanse restaurant. Naast de American dishes bereidt de chef regelmatig heerlijke seizoensspecials.


De Japanse tuin ziet er elke maand weer anders uit, dus het is de moeite waard De Watertuin vaker te bezoeken! Laat je meeslepen tijden deze culinaire wereldreis vol verrassingen.

In de keuken van Enjoy wordt gewerkt met de meest verse producten uit omstreken. De plaats ligt in het hartje van gemeente Westland. De smaak is fris, levendig, mooi fruitig en heeft een goede zuurgraad balans.


Chardonnay met een mooie goudgele kleur. In de geur veel rijp fruit en aangename boterige tonen. Dit schept een warme en intieme sfeer in de grote en industriële royale ruimte. Prachtige, grote potten met palmen zorgen voor knusse hoekjes met op iedere houten tafel een karakteristiek bonsaiboompje.


Voor de kinderen is er een heuse grote indoor speelkamer aanwezig en een aparte rookruimte voor de volwassen ontbreekt ook niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts