dinsdag 31 mei 2016

Sproeislang

Alle systeem camera op beslist. Verlengbaar door op elkaar te steken (maximale lengte 2meter). Dan zijn deze slangen eenvoudig op elkaar te steken tot de gewenste lengte is bereikt.


Bent u van plan de perken, borders en smalle oppervlakten te besproeien? Dan hebben wij voor u de ideale sproeislang. De fijne straal maakt het namelijk mogelijk om precies te bewateren en vooral in smalle gebieden. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Coolblue: alles voor een glimlach.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. U kunt kiezen voor een onopvallende bruine of groene slang voor perken of gazons, of voor de opvallende oranje kleur, zodat de slang duidelijk zichtbaar is. Leg je hem zo uit dat de gaatjes aan de bovenzijde zitten, dan besproeit de slang een oppervlak van maximaal 100m2. Deze Pluvio beregeningsslang heeft kamers zonder inlagen voor het besproeien van o. De rollengte van de sproeislang is meter en is verlengbaar tot maximaal 2meter.


Kan ingekort worden: slang op gewenste lengte doorsnijden, aansluitonderdelen monteren. Raintechshop levert materialen voor tuinberegening en advies op maat. In onze webshop kunt u online uw benodigde producten bestellen. Met de meegeleverde koppelstukken kunnen twee slangen aan elkaar worden verbonden. Heb je een degelijke tuinslang nodig om de tuin te besproeien?


Bekijk en vergelijk het uitgebreide assortiment tuinslangen van Praxis, met diverse formaten. Tuinslangen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Sproeislang voor fijne sproeiregen.


Sproeislang

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Met deze lengte heeft u een aanzienlijke actieradius. Als u de sproeislang nog uitbreidt met een extra slang, heeft u nog meer ruimte om te manoeuvreren.


Op Voorraad Voor 16:bestel morgen in huis. Indien u een opvallende slang wilt zodat mensen er niet over kunnen struikelen dan is de oranje slang een aanrader. Kies dan voor de bruine of groene sproeislang. De herfst stelt zonder twijfel de mooiste kleuren tentoon.


Het is het seizoen waarin de natuur alleen maar ‘geeft’ en zich stilletjes aan klaarmaakt voor de winter. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres. Syntex bouw- en industrieslang Toon producten.


M22x(2bar) Toon producten. Bij Praxis vindt je alles voor de bewatering van jouw tuin. Bekijk sproeiers, tuinslangen, buitenkranen en meer tuinbewatering. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?


Sproeislang

Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. M - Comfortabele en zuinige irrigatie - Ideaal voor gevoelige planten - Enorme waterbesparing - Lage waterdruk - Ideaal voor gevoelige planten - Zowel boven als ondergronds - Nergens goedkoper! Tuin sproeien, sproeislang Ik heb verschillende bloemperken in mijn tuin, stukken haag en verharding. Ik kan niet de hele tuin in 1x besproeien zonder dat ik daarbij een deel niet mee pak of de verharding onzinnig nat ga maken.


Gardena sproeislang meter groen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts