dinsdag 24 mei 2016

Indoor jumping

Indoor jumping

We have the latest trends. Tijdens deze 60e editie viel alles samen: de rijke historie van het concours, de uitbreiding van het evenement met maar liefst 4. Jumping Indoor Maastricht was weer een geweldig succes. Sportief gezien heeft het publiek, dat in grote getale het MECC wist te vinden, volop kunnen genieten van sport op het allerhoogste niveau. Het evenement is een van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort The Dutch Masters tot de absolute wereldtop.


Het is een gevarieerd park vol uitdaging! W ij hebben nu ook FORMULE RACESIMULATOREN met VR-bril erbij! Verder een maincourt met obstakels, een airtrack freerun parcour, interactive jump, ninja parcours en voor de kleinere kinderen een speciale playzone.


Tijdens de tweede editie van Jumping Zwolle zal een internationaal deelnemersveld op drie- en éénsterren niveau de strijd aangaan om de hoogste eer. Wij zijn als Indoor altijd super tevreden en vereerd geweest met het werk verzet door hen. Wat zij voor de Vossenbos betekend hebben, is met geen pen te beschrijven en daar zijn we ze zeer erkentelijk voor! Marinus en Henk hebben het fundament gelegd van Indoor Wierden, de springsport in Wierden en de regio. Met onder meer Jumpen op het waanzinnige trampolinepark, Lasergamen in het Havengebied van New York, Indoor Golf op de top banen van de wereld en zingen in de hypermoderne Karaoke Party Room, heeft het Fun Center een goede diversiteit van activiteiten voor zowel kinderen, jeugd en volwassenen.


Was een feest voor de jonge paarden. Hebben de paarden alles kunnen geven, met een masters om de dag af te. JumpSkillz is het leukste trampolinepark van nederlan JumpSkillz is het meest complete indoor trampolinepark Met locaties in Hoofddorp, alkmaar en Purmerend. Lotte Hendriks heeft zich hier voor kunnen selecteren.


Hier behaalde ze een mooie 9de plaats. De leukste kinderfeestjes worden gevierd bij onze indoor speeltuin in de regio Rotterdam. Met het feestpakket wordt elk kinderfeestje compleet verzorgd en beleven de kinderen een onvergetelijke dag! In onze indoor speeltuin en trampolinepark zullen de kinderen zicht geen moment vervelen. Jumping : VLP jumpingcommissie plant opleidingen voor officials!


Indoor jumping

Eerst en vooral wordt er wederom een cursus Level ingepland voor jumpingjuryleden. Indoor Oosteind is een hippisch evenement wat elk jaar plaats vind in de maand november te manege Buitenhorst in Oosteind. Indoor Oosteind staat bekend om de schitterende aankleding van de wedstrijdhal, de sfeer en brabantse gezelligheid.


Menig paardensportliefhebber kan tijdens dit concours genieten van de mooie sport. In deze twee pistes geeft niet enkel de wereldtop het beste van zichzelf. Ook onze lokale ruiters krijgen de kans om te schitteren op Jumping Mechelen.


Zij kunnen zich onder andere kwalificeren voor de Indoor Masters (via VLP en LRV) en de KBC Gouden Teugel (LRV). Indoor Action is de fitness- en groepsles club van Arnhem met de beste trainers, faciliteiten en groepslessen. Bij ons sport je al vanaf per week! De maand van ons jaarlijkse indoor concours. De vergaderingen zitten e. Balans tussen paar werk en gezin 10.


Vandaag was de balans weer even kwijt. Waarschijnlijk klinkt dit voor veel mensen heel herkenbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts