woensdag 11 mei 2016

Piet boon ontwerpen

Deurkrukken, Deurgrepen, Meubelknoppen en Meubelgrepen. Kwaliteit voor de beste prijs! Keukens hebben een speciale plek in ons hart, omdat ze een fundamentele rol spelen bij het ontwerpen van het interieur van elk huis of project.


Wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten. In dit maandmagazine uitgebreid aandacht met een groot artikel over de gehele collectie en het ontstaan hiervan.

Vanaf begin oktober is dit woon- en lifestyle magazine verkrijgbaar. Waar let hij op bij de bouw van zijn eigen huis? Piet Boon laat ons zijn privé huis zien. We houden van designklassiekers zoals Eames en Mies von der Rohe.


En kunst neemt bij ons in elk interieur of project een belangrijke plaats in. Kunst laat bij uitstek zien wie je bent. Het geeft een huis een uniek en persoonlijk karakter.

En de ontwerpen van Liagre, ook zijn meubels, spreken ons erg. Piet boon maakt onder andere keukens, en wat voor keukens! Zijn ontwerpen zijn tijdloos en zonder overbodige opsmuk. Boon begon zijn loopbaan als aannemer. Samen met Karin Meyn leidt hij een ontwerpstudio, een team van architecten en ontwerpers.


Deze zijn in een relatief kort tijdsbestek ontworpen door een bijzonder internationaal en gevarieerd designteam. Boon startte zijn carrière als aannemer, inmiddels is hij een van de bekendste designers van Nederland en ver daarbuiten. Het creatieve proces staat Boon nog goed bij. De Giant Tile en de Black Tile worden hier zelfs voor het eerst aan het grote publiek getoond! Hij ontwerpt huizen over de hele wereld.


Deurbeslag moet sterk zijn. Robuust, kwalitatief én er stijlvol uitzien. Alle bovenstaande criteria zijn hierin tot uiting gekomen.


Met zijn design meubels, ontwerpen en interieurs is hij een van Nederland bekendste ontwerpers. Samen met zijn vrouw Karin leidt hij een ontwerpstudio, een team van architecten en ontwerpers.

Neem contact met ons op en vraag ons naar de complete catalogus. Of maak een 3D- ontwerp afspraak bij ons. Wij denken graag met u mee voor een unieke wand of vloer, afgestemd op uw voorkeuren. Zelfs voor ronde of vijfhoekige ramen, dakramen en draai-kiepramen.


Van keukens tot eet- en woonkamers. Deze elegante kraan wordt tentoongesteld in het Red Dot Design Museum in Essen, het grootste museum voor Hedendaags Design. Deze werd gevolgd door een unieke editie van de klassieke Defender, waarvan een deel van de opbrengst ging naar de stichting Drive Against Malaria. Ook ontwerpt hij de wijk rond de nieuwe jachthaven aan de Schelphoek in Hoorn.


Shutters zorgen voor een prachtige lichtinval en de nodige privacy. Aan de rand van Amsterdam ligt dit prachtige familiehuis. Boon heeft een brede interesse en dat zie je terug in de veelzijdigheid van zijn ontwerpen. Bekijk ook deze interieurs op Residence. Vanwege het gebruik van de juiste materialen, vakmanschap en het uitzonderlijk goede oog voor detailering.


Wat motiveert u om iets te ontwerpen ? Ontwerpen moet, naar mijn. In het binnen- en buitenland ontwerpt de studio huizen, kantoren, hotels en restaurants. Ik hoor vaak dat mensen mij een kapsoneslijer vinden. Debora Boon van Dboon ontwerp werkt graag met ondernemers die hun hart volgen.


Die weten waar hun bedrijf voor staat, en van betekenis zijn voor anderen. Het leukste van mijn werk is de reactie van ondernemers als ik nieuwe vormgeving laat zien die goed past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts