maandag 2 mei 2016

Composiet tuindeur

Creëer een prachtige doorgang naar uw tuin met onze openslaande tuindeuren. Trekt niet krom, Hoge kleurvastheid. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Tuindeur composiet prijzen vergelijken. Want ook al gebruik je de tuindeur alleen om eens in de week de vuilcontainer buiten te zetten of om met de fiets door thuis te komen na een dag werken, het geheel van composiet schutting en tuindeur moet er uitzien als een eenheid.


Composiet tuindeur

Een composiet tuindeur bestaat uit een combinatie van hardhouten vezels en hoogwaardig kunststof en biedt daarmee de duurzaamheid en kwaliteit van kunststof, maar ook de natuurlijke uitstraling van hout. Voor deze kunststof tuindeuren wordt niet zomaar een kunststof gebruikt, maar speciaal High Density Polyetheen kunststof. Dit materiaal hoeft nooit te worden geverfd en een beschermende laag aanbrengen is ook niet nodig. De tuindeuren worden standaard afgeleverd met een hoogwaardige, houtlook toplaag. Composiet is bovendien rot- en schimmelvrij.


Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat wij standaard tientallen jaren garantie geven op alle composiet tuindeuren. Of u het nu installeert voor meer privacy, minder wind of meer inbraakveilighei tuindeuren zijn voor veel mensen eigenlijk een onmisbaar onderdeel van de tuin. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en type deuren. Wil je bijvoorbeeld een grijze tuindeur inclusief hang- en sluitwerk of een antraciet tuindeur met verticale planken? Je vindt deze en nog veel meer andere composiet tuindeuren op onze site.


Composiet tuindeur

Van Design tot Forte en zelfbouw deuren en Mix en Match poorten. Combineer uw composiet WPC tuindeur met de bijbehorende schtting voor een uniform geheel. Selecteer de poortdeur naar smaak en bestel deze met korting bij de Tuinhoutcentrale. Bekijk dan hier onze tuindeur composiet. De kunststof tuindeuren kun je ook goed combineren met onze tuinschermen van composiet.


Kijken, vergelijken en onze tuindeuren online kopen. Ga maar eens lekker zitten achter je computer, om onze tuindeuren te bekijken. We hebben duidelijke foto’s van iedere tuindeur gemaakt. De Elephant Basic tuindeur is samengesteld uit een combinatie van FSC houtvezels en gerecycled kunststof (GRS). Deze Elephant Basic tuindeur is antraciet van kleur met antraciet gepoedercoate aluminium liggers.


Composiet tuindeur

Voor het ophangen van onze composiet deuren raden wij een hengen- en duimenset in antracietkleur of in een gegalvaniseerde zilverkleur aan. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Wilt u extra stevighei dan bieden we ook tuindeuren met stalen of ijzeren frames. Deze zorgen voor een aanzienlijk sterkere constructie en verhogen ook de inbraakveiligheid.


Nog een stap verder zijn de composiet of aluminium tuindeuren , die een lange levensduur garanderen en weinig onderhoud vragen. Zwaar blank geanodiseerd aluminium frame. Deze tuindeur is te combineren met onze Modulaire, Design en TopLine tuinschermen in de kleur Bankirai. Deze luxe tuindeur is uitgevoerd met zware scharniere, een duurzaam weerbestendig cylinderslot, deurkrukken en aluminium stootlijst. Op zoek naar WPC composiet tuindeuren ? De deur is zeer duurzaam, heeft een moderne uitstraling en biedt privacy en veiligheid aan uw tuin.


Deze luxe composiet poortdeuren combineert u met bijbehorende kunststof tuinschermen en palen. U heeft bij Gadero keuze uit composiet poortdeuren in diverse kleuren. Kies uit bekende composiet merken als Elephant en Duowood.


WIj bezorgen snel bij u thuis in heel Vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts