donderdag 26 mei 2016

Starre askoppeling

Slijtvrije as-asverbinding. Spelingsvrije overbrenging. Starre koppelingen hebben een betrouwbare koppeloverdracht en zijn eenvoudig te (de)monteren. Dit in tegenstelling tot starre koppelingen die voorzien zijn van een stelschroef.


De starre koppelingen van Morskate bestaan uit twee helften. Deze zijn gemaakt van gietijzer GGen verbonden doormiddel van bouten. Onze starre askoppeling zijn zo wel onderhouds- als smering vrij. Bovendien voorkomt de constructie wrijvingscorrosie en zorgt het voor eenvoudige montage en demontage.


Een askoppeling brengt vermogen over van een aandrijvende as naar een aangedreven as. De assen liggen met elkaar in lijn of onder een hoek. Flenskoppelingen zijn starre , bijzonder robuuste en betrouwbare asverbindingen, die stotende radiale en axiale optredende belastingen kunnen verdragen. De gekoppelde assen dienen exact uitgelijnd zijn.


Starre askoppeling

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Niet-schakelbare koppelingen worden gebruikt om assen permanent aan elkaar te koppelen. Morskate levert een breed scala van askoppelingen in zeer veel verschillende soorten en maten, hierbij zijn starre koppelingen een deel van ons ruime assortiment.


Ook kunt u kiezen uit staal, roestvrij staal en aluminium starre askoppeling. En uit stijve starre askoppeling. Koppelingen brengen de draaimomenten spelingsvrij over en kunnen tevens zowel radiale als axiale uitlijnfouten opvangen, ook bij hoge stijfheden. Een brede verscheidenheid aan starre askoppeling 10mm-opties zijn voor u beschikbaar, zoals aluminium, staal. Er zijn starre askoppeling 10mm leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Starre askoppeling

De krachtige SKF olie-injectiemethode wordt toegepast op diverse soorten starre SKF OK koppelingen, Supergrip bouten, hydraulische ringen en moeren, alsook op Flexibele koppelingen. Het voordeel voor onze klanten is een aanzienlijk kortere stilstand in alle industrieën en toepassingen waarin deze producten worden gebruikt. Wanneer u op zoek bent naar een flenskoppeling of een schalen koppeling dan vindt u dit binnen deze productgroep. Wij beschikken over jarenlange ervaring in zowel het optimaliseren van bestaande aandrijvingen als het ontwerpen van nieuwe aandrijvingen. Starre flenskoppelingen zijn robuuste draaistijve koppelingen die axiaal en radiaal stotende belastingen kunnen opvangen.


Deze koppelingen zijn alleen inzetbaar voor goed uitgelijnde assen en kunnen dus geen uitlijningsfouten opvangen. Askoppeling Asdiameter 1Mm. De Vetus flexibele koppeling type heeft een speciale conische klemnaaf die zorgt voor een 1 centrische montage. Een belangrijke besparing qua montage tijd.


Vaste koppelingen, ook wel starre koppelingen genoem bestaan uit twee helften van gietijzer die met elkaar worden verbonden door middel van bouten. In tegenstelling tot flexibele koppelingen, kan een vaste koppeling geen hoek, radiale of axiale fouten opvangen. Bij een starre koppeling moet de as wel 1 zijn uitgericht met de motor. Je kan ook een starre koppeling maken ( draaibank ). Mits de motor perfect wordt uitgelijnd op de schroefas.


Bij een dieselmotor kan het ook, maar dan trilt het allemaal veel meer en is het niet prettig. Ten tweede: Als je aan je uitlijnkwaliteiten twijfelt dan kan je een koppeling monteren die 2-graden uitlijnfout kan compenseren. VETUS is een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en de kleine.


Starre askoppeling

Een goede flexibele askoppeling. Een uitlaatsysteem met een goede demping (waterinjectie of droge dempers van de juiste soort).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts