vrijdag 13 mei 2016

Sorkil bloc

Kant-en-klare geparaffineerde lokaasbloks (of gram) met als werkzame stof difenacoum, een anticoagulans van de tweede generatie. Toegestaan is uitsluitend het. Sorkil bloc is een vochtbestendig lokaas van de tweede generatie tegen ratten en muizen op basis van de stof difenacoum. De blokken zijn samengeperst in paraffine waardoor we deze vochtbestendigheid kunnen waarborgen.


Sorkil Bloc Veiligheidsinformatieblad volgens Verordening (EG) nr. Insluitings- en reinigingsmethoden en -materiaal Reinigingsmethodes : Het gemorste product opvegen of opscheppen en plaatsen in een voor verwijdering geschikte bak of vat.

Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik. Bestrijding van bruine ratten. Plaats de lokaasdozen op een afstand van tot meter van elkaar afhankelijk van de grootte van de rattenpopulatie. Catalogus, SORKIL BLOC MET HAAKJE 100G. Is perfect vochtbestendig en attractief.


Het standaardproduct tegen ratten in vochtige omstandigheden. Version 2Downloaden 122. Bestel hier rattengif voor ratten bestrijding.

Diverse soorten rattenvergif van de merken Storm, Super Cai Ratox, Storm en Sorkil uit voorraad leverbaar. Vochtbestendig lokaas in blokvorm tegen bruine ratten, gebruik in de omgeving van landbouw gewassen. De blokjes zijn per stuk verpakt in folie en zodoende makkelijk te plaatsen in de meegeleverde lokdoosjes. Als granen slecht opgenomen worden dan is dit nieuwe product een goed alternatief! Met lokaas gevulde muizendoosjes in plastiek en met slot voor een maximale veiligheid.


Combineert een efficiënte bestrijding met een maximale veiligheid voor kinderen en huisdieren! Samenstelling: 0 difenacoum Erkenningsnummer: 72. Nu te koop bij Bakkersqualityproducts.


Producten: AVEVE Muizenkorrels, AVEVE Ano Bloc , AVEVE Sorkil Pasta, AVEVE Target Special,. Ideaal voor een lokale een doelgerichte bestrijding. Handig bij de bestrijding van muizen. In deze verpakking zitten blokjes muizengif van gram.


Sorkil -G muizenkorrels is gebasseerd op volle witte tarwe. Het natuurlijke karakter van deze tarwe zorgt voor een hoge aantrekkingskracht. Het product staat samen met de effectieve werkzame stof Difenacum bekend als zeer succesvol in de muizen bestrijding.


Gebruik: Dit product is klaar voor gebruik. Talon Soft smeerpasta 3g Bekijk meer.

Tournirat Graan - kg Bekijk meer. Bij ons vind u het grootste aanbod en de beste kwaliteit muizengif. Le support paraffiné autorise son emploi en toutes situations y compris les plus humides.


Sorkil bloc kant en klaar bevat muizendoosjes die reeds gevuld zijn met elk Sorkil bloc. Het voederdoosje in kunststof heeft bovendien een slot zodat kinderen of huisdieren het niet zomaar kunnen openen. Blokken van 1gr met ijzeren haak.


De efficiënte bestrijding door de bloc wordt dankzij deze voederdoos veiliger ten opzichte van. Boerenbond is de winkel voor alles voor buitenmensen. Shop alles voor je tuin, buitenleven of klussen direct online of kom langs in een van onze winkels.


VOCHTBESTENDIG LOKAAS Geparaffineerd lokaas ter bestrijding van ratten en muizen op vochtige plaatsen in en rond gebouwen, land- en tuinbouwbedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts