vrijdag 20 mei 2016

Zilvervisjes schadelijk

Merken als Vapona, HG en Roxasect. Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.


Vind zilvervisjes schadelijk als je nu zoekt.

Zilvervisjes schadelijk voor gezondheid? Dat is een vraag die veel mensen zich stellen. In uw huis is het vochtig en daarom kunnen deze beestjes gemakkelijk uitbreiden.


In deze rubriek gaat Gezondheidsnet op zoek naar het antwoord op knagende vragen. Deze keer: zijn zilvervisjes schadelijk voor je gezondheid? Deze insecten kunnen ook bacteriën overbrengen of een allergische reactie veroorzaken.


Als je allergisch bent voor zilvervisjes krijg je het benauw je neus gaat lopen en je krijgt tranende ogen. Zijn zilvervisjes schadelijk ?

Sommige mensen laten wel een allergische reactie zien bij de aanwezigheid van zilvervisjes. Hoe schadelijk zijn zilvervisjes ? Wel veroorzaken papiervisjes meer schade dan zilvervisjes. Ze eten zich een weg door bijvoorbeeld boeken en maken zo heel wat stuk.


In grotere getalen kunnen ook zilvervisjes voor overlast zorgen. Is het zilvervisje schadelijk ? De zilvervisjes lopen vooral in de nacht door de gehele kamer, vooral achter plinten waar huidschilfers zich verzamelen. Deze kunnen ze samen met bacteriën overal verspreiden. Veel mensen gruwen bij het idee dat er ongedierte in hun huis rondkruipt en er gaan veel verschillende verhalen in de rondte.


Ze houden namelijk van een vochtige omgeving. In veel gevallen is het zo als u overlast heeft van zilvervisjes dat uw buren dat ook hebben. Spray zilvervisjes kankerverwekkend.


Bestrijden van zilvervisjes doet men meestal met het synthetische pyrethroïde. Klachten die kunnen optreden zijn een loopneus en tranende ogen. Daarnaast kunnen zilvervisjes boeken, behang, muren of kleding aantasten.


Het is beslist niet fijn om ze tegen te komen in je huis. Papiervisjes vreten behang en boeken aan.

Ze kunnen hele archieven aantasten. Daarnaast duidt de aanwezigheid van zilvervisjes in huis vaak op een vochtprobleem, wat slecht kan zijn voor de gezondhei maar dat heeft dus niet te maken met de zilvervisjes zelf. Maar hoe houd je die vieze beestjes nu eigenlijk buiten de deur?


De zilvervisjes zelf zijn voor de gezondheid in principe niet schadelijk , maar leuk is anders als het een plaag wordt. Boeken, behang, archieven en andere kwetsbare materialen kunnen hierdoor flinke schade oplopen. Het zilver komt van de glans die ze hebben op een bepaald moment in hun leven. In tegenstelling tot papiervisjes houden zilvervisjes juist van een vochtige leefomgeving.


Ovenvisjes houden juist weer van behoorlijk hoge temperaturen en komen tegenwoordig in woonhuizen weinig meer voor. Misschien vraagt u zich af of zilvervisjes schadelijk zijn? Op een zilvervisjes plaag zit dan ook niemand te wachten. Nee, gelukkig zijn zilvervisjes niet schadelijk voor de gezondheid van jou, je gezinsleden of huisdieren.


Ze bijten niet en brengen geen ziekten over. In grote getale kunnen deze supersnelle insecten echter wel schade toebrengen aan behang, papier, boeken, kleding en synthetische materialen. Als de plek waar ze zich verbergen zichtbaar wordt gaan zilvervisjes snel op zoek naar een nieuwe plek om zich te verstoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts