vrijdag 27 mei 2016

Slangenwagen zonder slang

Ruime keuze tuinartikelen online. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Tuinbewatering online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Voor elke klus bieden wij een passende én een volledige oplossing, inclusief alle hulp- en vervangstukken. GARDENA slangenwagens en slanghaspels met jaar garantie. Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. Het kopen van een professionele slangenwagen of slanghaspel doe je bij KARWEI online.


Wij hebben muur- en wandhaspels en verplaatsbare modellen in verschillende prijsklassen. Daarnaast kan je bij ons houders en wagens zonder slang bestellen, waaronder de Talen Tools tuinslanghouder en de Gardena slangenwagen Aquaroll. De Gardena AquaRoll L Easy zorgt voor ruimtebesparende opslag van de tuinslang en is handig in gebruik.


De ergonomische hendel met zachte kunststof componenten zorgt samen met de robuuste slanggeleider voor het gemakkelijk oprollen van de slang. Frank heeft het grootste aanbod muurhaspels voor jou! Hierdoor knikt de slang niet en kom je tijdens het sproeien niet zonder water te zitten. De slangenwagen heeft een inklapbare hendel, waardoor hij bij het opbergen niet teveel ruimte inneemt.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Bekijk alles met slangenwagen ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Veel planten verliezen snel hun vocht waardoor ze slap gaan hangen of uitdrogen.

Ook je gazon vertoont gele, dorre of kale plekken. Met een tuinslanghaspel ben je snel klaar met het onderhou omdat de aansluiting makkelijk gaat. Een slanghaspel als slangenwagen neem je mee de tuin in en sluit je aan op de kraan binnen of een buitenkraan.


Op zoek naar een mooie mobiele oplossing voor je besproeiing? Deze robuuste, stabiele slangenwagen is voorzien van een breed onderstel voor een verhoogde stabiliteit en een afgeronde slangaansluiting die het knikken van de slang voorkomt. Hij maakt ruimtebesparende opslag van de tuinslang mogelijk en is gemakkelijk te gebruiken. Alle tuinartikelen shop je online.


Kies uit producten vanaf € 249. Uiteraard beschikt Makroshop. Stuk voor stuk hoogwaardige slangen die zelden in de knoop of verdraaid raken. En vooral niet als je een bijhorende praktische slangenwagen of –houder aanschaft!


Dan kunt u bij Haxo een slangenwagen zonder slang bestellen. De wagen is zo ontworpen dat knikken en draaien van de slang wordt voorkomen. Als u het zat bent om met uw zware tuinslang een marathon te lopen wegens de grote afstanden die u moet belopen in uw tuin, bestel dan slangenwagen zonder slang.


Deze grote Hozelock metalen slangenwagen (zonder slang ) heeft een soft-grip telescopische trekbeugel die tot een hoogte van 7mm kan worden uitgetrokken om het trekken te vergemakkelijken. Slangenwagen zonder slang. De basis is extra breed voor stabiliteit en zo ontworpen dat de slang moeiteloos op- en afrolt.


Koop je slangenwagen online bij Alternate. Je vindt bij ons slangenwagens met en zonder slang en o. Wil je een slangenwagen kopen? Dat is, net als een grasmaaier en heggenschaar, onmisbaar tuingereedschap. Selecteer op merk (bijvoorbeeld Gardena of Hozelock) en prijs en vind jouw ideale slangenwagen.


Comfortabele slanggeleider zorgt voor gelijkmatig oprollen van de slang : geen vuile handen meer. Speciaal vormgegeven onderstel voor goede stabiliteit. Nieuwe beugelvormgeving voor comfortabele verplaatsing bij iedere lichaamslengte.


Greep met handbescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts