woensdag 25 mei 2016

Barbecue wok

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online!


Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires.

Bezorging waar en wanneer je wilt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Een wok van Weber voor het gourmet bbq system. Lekker koken op de barbecue in Aziatische stijl.


Porselein geëmailleerd gietijzer. Te gebruiken in combinatie met het.

De barbecue -gerechten bestaan uit verschillende wok - en barbecue -gerechten waaruit u kan kiezen. Barbecue en Wok gerechten van TOP kwaliteit. Uiteraard is het standaard barbecue pakket van La Casserole niet limitatief, maar geheel aan uw wensen aan te passen. Schitterende foliepakjes van de bbq, die de gasten aan tafel openen. Een prima idee voor een winter bbq ! Niet te vergelijken met groenten uit aluminiumfolie of -schaal, die eerder gekookt lijken te zijn.


In de barbecue-wok gaart u paprika’s, aubergines, courgettes, uien en champignons in grote hoeveelheden – alsof ze direct op het rooster gelegd zijn. U kunt de wok omkiepen en hoeft niet alles moeizaam stuk voor stuk om te keren op de barbecue. De Weber Wok GBS is het ideale alternatief waarmee je kunt wokken op je (houtskool) barbecue. Met deze geëmailleerde gietijzeren wok bereik je zeer hoge temperaturen en kun je heerlijk je groente, zeevruchten of andere gerechten bereiden. Met de COBB wokpan kunt u de lekkerste gerechten roerbakken.


De pan leent zich overigens ook prima als hapjes- of sauspan. Apprenez à faire un plat au Wok trés BBQ Spirit ! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Kies uit 3producten vanaf € 210.

Een Bbq op het strand roept bij ons het namelijk het ultieme vakantiegevoel op. Strandpaviljoen de Zeebries staat bekend om zijn unieke combinatie van BBQ en wok gerechten. Met de Cobb wok maak je heerlijke roerbakgerechten en eenpansmaaltijden op de Cobb barbecue.


De wok is speciaal op maat gemaakt voor de Cobb tafel BBQ. De wok kun je ook gebruiken voor sauzen, stoofpotten en soepen. Wil je de wok gebruiken op een van de Compact modellen, gebruik dan de Compact verhoger. We willen de bbq net iets meer geven, we verzorgen veel maatwerk en voegen dit samen met een kunstzinnige vormgeving.


Deze wok is gemaakt van gietijzer, een sterk materiaal wat hitte lang vasthoudt. Bovendien wordt deze wok geleverd met een stoomrooster, zodat je jouw vis en groenten ook heerlijk kunt stomen. De wokpan is gemaakt van carbon en verdeeld daardoor de hitte snel en gelijkmatig. Gebruik dan een grilltopper, dat is een soort extra rooster dat je op het rooster van de barbecue legt. De Outdoorchef wokpan wordt geleverd met deksel en handvat.


Zo voorkom je dat de groente tussen het rooster valt. Verse kruiden Voordat de groenten de barbecue op gaan, kun je ze ook kruiden. Zorg voor een stabiele vaste ondergrond voor de wok.


Gooi nooit brandbare stoffen over een hete wok. Beperk het alcohol gebruik. Zorg eventueel voor blusmiddelen in de buurt (emmer zand). Zorg ervoor dat men niet over de wok hoeft te reiken wanneer men iets lekkers wil pakken.


Vul nooit brandbarepasta bij wanneer het oude nog brand. De barbecue snelstarter werkt als een soort schoorsteen en geleidt de warmte van beneden naar boven. In de bovenste laag stop je briketten of houtskool en op het onderrooster van je barbecue leg je de aanmaakblokjes.


Zet vervolgens de snelstarter bovenop de brandende aanmaakblokjes. De kolen of briketten zijn zo snel gebruiksklaar! Met uw Original wok set heeft u gegarandeerd barbecue plezier.


De producten van Weber zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor u altijd veilig en ontspannen kunt barbecuen. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts