dinsdag 31 mei 2016

Pantanet gaas

Het complete assortiment voor een betrouwbare afrastering. Zoek naar magazijn inrichting op de nieuwe KensaQ. Gaas van alle merken op beslist. Vind ventilatie slaapkamer.


Pantanet Light – maaswijdte 101. Leverbaar in diverse maaswijdtes en sterktes.

Ideaal voor residentiële toepassingen en parken. Troeven - Esthetisch en discreet - Zeer lange levensduur - Perfecte en snelle plaatsing - Compleet systeem. Gelast gaas uit verzinkte draa gepuntlast en achteraf geplastificeerd.


Boven- en onderaan is het gaas op 2mm van de rand versterkt met een tweede draad. Combinatie van zachte horizontale draden met harde verticale draden. De draden zijn voordat ze groen of antraciet zijn geplastificeert, eerst gepuntlast. Het pantanet tuingaas is voorzien van horizontale loopdraden en verticale inslagdraden. Dit gaas is gemaakt van geplastificeerd staal waardoor het niet opvalt tussen de (groene) beplanting.


Hierdoor past het in elke tuin.

Het gaas is in verschillende hoogtes beschikbaar. Tuingaas Antraciet Zwart en Groen Gaas. Nergens anders meer tuingaas op voorraad.


Wij hebben naast rondhout gefreesde palen en vierkante tuinpalen een groeiend assortiment tuingaas of tuindraad zoals men in België zegt. Wilt u een omheining maken van antraciet zwart of groen gaas , of zelf een konijnenren of kippenhok maken van gaas. De gelaste palen zijn binnen en buiten verzinkt, gepassiveer geplastificeerd en afgedicht met dop.


Kom naar Opheusden of koop het online bij De Gaasgigant tegen een goede prijs. Prijsvoordeel door directe inkoop van gerenommeerde Europese fabrikanten. Choose Us For Spectrometer Models With UV, VIS And NIR Measurements Available.


U kunt kiezen voor groen gaas of zwart gaas en verschillende hoogtes. Daarnaast hebben wij tuingaas in diverse soorten, waarbij de ene soort steviger is dan de andere. Voor een reguliere afrastering om uw tuin is bijvoorbeeld Topfence light tuingaas een prima keuze.


Dit houdt in dat de draden eerst aan elkaar gepuntlast zijn om ze vervolgens te plastificeren met groen PVC. Jansen eierbanden afrastering uitloop gaas ook pantanet zwar. De horizontale draden vertonen een krimp bij elke maas.


Deze tuinafrastering is gemaakt van geplastificeerd gaas en is dus stevig én vormvast. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen! Naast deze verschillende soorten gaas verkopen wij ook toebehoren etc. RVS buizen en componenten Ook voor RVS materiaal in de kwaliteiten 304(L) en 316(L) kunt u bij Hattemleeuw terecht.


RVS gelaste- en naadloze buizen liggen in ons. Met horizontale loopdraden en verticale inslagdraden. Aan de boven- en onderkant is het gaas versterkt met een tweede zelfkantdraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts