maandag 16 mei 2016

Elho kweekkas

Kies uit 5producten vanaf € 80. Bekijk ons grote assortiment online, of kom langs in onze showroom! Elho kweekkas tegen lage prijzen. Bestel hier tuinkassen online.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.

Van je interieur, keuken, terras, balkon tot de hal, badkamer en tuin. Omring jezelf met elho bloempotten en plantenbakken. Voor elke plek in en rondom je huis hebben wij een passende bloempot.


Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en maak van jouw huis een groen thuis. Met de plantenbakken en praktische balkonbakken creëer je zelfs op het kleinste balkon een prachtige bloemenzee.

Naast bloempotten bestaat het elho assortiment o. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Kweek je eigen kruiden en groenten en begin in een kweekbak. Een kweekbak wordt ook wel een koude bak genoemd.


Dit is het verschil met een kweekkasje , welke beter beschermd tegen buiteninvloeden doordat je een afgesloten omgeving hebt en daarmee een broeikasje creëert. Er bevinden zich gaten in de poten voor waterafvoer. De tafel heeft een prettige werkhoogte waardoor je kunt blijven staan tijdens het werken en is gemaakt van gerecycled kunststof.


Ook geschikt voor de kleine makers. Tips voor kweekkassen en kweekkasten! Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes. Plaats de kweekkas of kweekkast altijd op de zonnigste plek in de tuin.


Maar blijf wel ventileren! Zo groeien de planten nog beter. In de volle zon kan het in de dichte kweekkas veel te warm worden.

En daar kunnen niet alle planten tegen. Zorg er daarnaast altijd voor dat er een waterpunt in de buurt is. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime keuze aan blokhutten en kassen. Kom langs in onze showroom! Scherp geprijsde kweekkassen in vele formaten. Mooi kweekkas setje van merk elho.


Wil je graag je eigen groenten en kruiden verbouwen? Een milieuvriendelijke keuze en ook nog eens eenvoudig schoon te maken, licht van gewicht en vorstbestendig. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking.


Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts