woensdag 11 mei 2016

Tuinslang zee

Aanbieding: tuinslang uitrekbaar en stretch. ZEE tuinslang op Vergelijk. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


De kleine versie van de Zee Muurhaspel met tuinslang past perfect op het terras of balkon.

De haspel is voorzien van slang, fittingen en spuitstuk dus direct klaar voor gebruik! Hij kan 1graden draaien en plat tegen de muur worden geplaatst. De grote Muurhaspel van Zee is met zijn slang van meter ideal voor tuinen.


Designers worldwide put their talent into shaping furniture, light fixtures and even weather-resistant textiles to make one’s yard look as smart as a living room. The water hose is probably one of the most essential exterior tools. Flexibele en knikbestendige tuinslang De Gardena Comfort Flex is een praktische tuinslang , die is uitgerust met het speciale Power Grip-profiel.

Dit geeft u een optimale grip op de slang, maar zorgt bovendien voor een perfecte verbinding tussen de tuinslang en de accessoires die u erop aansluit. Deze tuinslang is flexibel en gemakkelijk in. De meegeleverde tuinslang van meter is namelijk haaks geplaatst in de slangenwagen waardoor de tuinslang niet knikt. Je bent hierdoor verzekerd van een constante waterstroom. Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes.


ZEE designhaspels worden standaard geleverd met een 2e spuitpistool SETO (met vijf verschillende standen) - MIRTOON is ideaal voor gebruik in de tuin, reinigen, sproeien of. Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang.


Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang. Waterslangen koop je eenvoudig online bij bol. Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 94. Een nieuwe tuinslang kopen is bij Praxis altijd heel voordelig.


Regelmatig heeft Praxis namelijk goede aanbiedingen op tuinslangen.

Met een goede tuinslang aanbieding van bijvoorbeeld korting wordt een nieuwe tuinslang aanschaffen extra voordelig. Deze sterke groene tuinslang is geschikt voor het verplaatsen van water op grote afstanden. Hij draait 1graden en kan plat tegen de muur worden geplaatst. De tuinslang is bijvoorbeeld ideaal om uw hele tuin mee te besproeien. Gratis verzending vanaf €75!


Voor 15:bestel morgen in huis. Voor iedereen een voordeel. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Tuinslangen eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De Tasman tuinslang met slangenwagen is een prachtig vormgegeven product uit de collectie van het Vlaamse ZEE. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Alain Gilles ontwierp de Tasman voor ZEE als een sterk, praktisch en elegant product van zeer hoge kwaliteit.


Kom naar onze website en vind de goedkoopste tuinslang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts