dinsdag 31 mei 2016

Tuinhaard tafel

Tuinhaard tafel

Bestel je tuinhaard bij designtuinhaarde. Mogelijkheid achteraf betalen met Klarna. Kies uit 3producten vanaf € 150. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Verkrijgbaar als zelfstandig element of met een tafel van hardhout, aluminium of steigerhout. U kunt de losse (inbouw-) tafelhaard in uw eigen tafel van hout of natuursteen plaatsen. Dit is niet moeilijk: gat zagen en de haard erin laten zakken, gasfles aansluiten en klaar! De meeste haarden zijn ook leverbaar op aardgas. Vuurtafels zijn de nieuwe populaire vorm van terrasverwarming.


Ze hebben een ingebouwde gashaard die aangesloten kan worden op een gasfles van kilo die mooi in de tafel verborgen kan worden. Deze staat garant voor circa uur warmte (afhankelijk van de hoogte van de vlam). De vuurtafels zijn geschikt voor buitengebruik.


De tafel terrashaard van Happy Cocooning is één van de meest gebruikte terrashaarden. Daarnaast hebben wij ook een eigen, kwalitatief en gunstig geprijsd merk: Fonteyn Outdoor Living Collection. Een tafel terrashaard is in feite een salontafel en terrashaard in één en verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en formaten. De fles is keurig weggewerkt achter een greeploos drukdeurtje.


Simpel even op de deur drukken en deze zal direct voor je opengaan. De regelaar zit direct onder tafel. Op deze manier kunt u altijd bij de gasregelaar. De tuinhaard is inclusief deksel, dat het inregenen tegengaat.


Tuinhaard tafel

Doordat de tuinhaard is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, creëert deze een aangename stralingswarmte. Het gietijzeren materiaal kan door weersinvloeden gaan roesten, indien u de tuinhaard graag zwart wilt houden, dan kunt u deze. Enjoyfires maakt de leukste vuurtafels! Je vindt hier de modellen: Ambiance, Block, Leaf en Twist en X-serie. Deze tafels, gemaakt van aluminium, hardhout, oud- en.


Je ontvangt gemiddeld nieuwsbrieven per jaar en wij delen je e-mailadres niet met derden. Met Lagos kunt u geheel uw eigen tuinhaard samenstellen, in een handomdraai creëert u de basis tuinhaard tot een complete buitenkeuken. Naast de basis tuinhaard zijn er losse modules verkrijbaar welke naadloos aansluiten op de haard. Tuinhaard Asado is een modern vormgegeven tuinhaard , strakke rechte lijnen met fraaie afrondingen.


De Asado is gemaakt uit witte vuurvaste beton, de binnezijde van de haard is opgetrokken uit keramisch gebakken steen. Altijd een Happy Cocooning die bij u past! Het uiterlijk doet denken aan beton, maar door het materiaal is de tafel eenvoudig te verplaatsen. Heeft u liever een teakhouten behuizing? Verfraaien van uw huis met Tafels.


Ruim assortiment online bestellen! Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Je hebt heerlijke warmte, dichtbij, zonder dat je last hebt van spetterend hout. Haardblokken zijn overal te koop en branden ca uur.


Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Deze strakke barbecue tafel is te maken voor iedere keramische barbecue! Green egg, kamado, bastard etc de.


Enerzijds zorgt deze ervoor dat de tuinhaard goed beschermd is tegen invloeden van het weer. Anderzijds zorgt deze verf dat de tuinhaard een unieke look krijgt. De hittebestendige lak is voornamelijk in zwart beschikbaar.


Tuinhaard tafel

Tip: Plaats een tuinhaard na gebruik onder een afdak of in een schuur of schaf een beschermhoes aan. Bij een hapje en een drankje wordt het met een vuurtje net iets gezelliger. Boven het vuur van de tuinhaard kunnen marshmallows geroosterd worden en er kan soms op gebarbecued worden. Een tuinhaard is dus niet alleen een sfeermaker, maar dient soms ook als barbecue. Dan biedt deze tuinhaard met deur u de uitkomst.


Het vuur is tijdens het branden logischerwijs niet zichtbaar. U staat immers erg dichtbij de tuinhaard. Natuurlijk is de tuinhaard wel voorzien van een makkelijk te openen en te sluiten deur.


Mini Me - Tuinhaard tafelmodel - BadBoysBrand - staal - 1 Made in Jail. MINI-ME WITH A VENGEANCE - BUITENHAARD TAFELMODELHoe vet is deze! Met de tuinhaard Calla geeft u uw tuin in de avonden meer sfeer en warmte. Deze tuinhaard is geschikt om te gebruiken in alle vier jaargetijden, hij is bijvoorbeeld optimaal voor koude winteravonden, en frissere zomeravonden.


Zelfbouw gas brander voor vuurkorf, vuurtafel, tuinhaard enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts