donderdag 5 mei 2016

Steigerhout garderobekast

De mooiste Garderobekast bestel je op beslist. Vind garderobe kast het nu op Kensaq. Kledingkast steigerhout 60cm breed met schappen en hang gedeelte.


De kledingkast kan ook gemaakt worden in nieuw steigerhout , in de keuze module kan hiervoor gekozen worden. Het is dus belangrijk dat u voor bezorging even controleert of de garderobekast van steigerhout naar binnen past. Ook voor afhalen is dit natuurlijk erg handig.

Bij nieuw steigerhout kan een wash behandeling worden aangebracht in de kleur white- grey- of blackwash. Deze wash is waterafstotend. Je kunt bij ons terecht voor steigerhouten kledingkasten voor in je slaapkamer of voor in de winkel.


Wandmeubel met planken van steigerhout. Vakkenkast van steigerhout om zelf te maken. Steigerhout als materiaal om een tv meubel te maken. Bouwtekeningen voor een vakkenkast van steigerhout.


Je wilt een nieuwe Garderobes in je hal?

Kijk dan vooral eens in onze Garderobes shop. Hier vind je vast wat je zoekt. Koop onze garderobes direct online! Ons steigerhout heeft een robuuste en authentiek uitstraling. Onbehandeld steigerhout vergrijst met de maanden als het buiten staat.


Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Worden met zorg geschuurd en vakkundig in elkaar gezet. Bekijk ons unieke assortiment kledingkasten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Brandvertragen watervast, gegron of in diverse kleuren voor de beste prijs! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Uw spullen stijlvol opbergen in een steigerhouten kast? Vind een mooie kast van steigerhout , op maat gemaakt, bij dutchwood. Op de foto zie je de legkast met stalen handgrepen.


Eventueel kunnen we er ook steigerhouten handgrepen op plaatsen. De deuren sluiten met behulp van een kliksysteem aan de binnenkant van de kast. De kast op de foto is 80x50x200cm hoog.

Superleuk voor op de meidenkamer, witte steigerhouten kast met hartjes uitsparing. Zoekt u een kast voor een jongenskamer? Dan kunnen we hem natuurlijk aanpassen naar bijv. Voor ieder wat wils en heel leuk te combineren met Bed Jelske of voor de jongens met bed Tygo.


De combinatie met wit staat erg mooi in uw woning. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een naturel behandeling, hierdoor blijft de origele steigerhout kleur prima zichtbaar en heeft u toch een beschermende behandeling. Een handige opbergkast, die niet teveel ruimte inneemt.


Door de kistgreep, staarthengen en de zwenkwielen krijgt deze kast van steigerhout een echt stoer uiterlijk. Wij leveren door de gehele Benelux tegen scherpe tarieven. Online bestellen in onze webshop!


Met deze terugliggende sokkel verhoog je eenvoudig je STOKQ Classic locker of garderobekast met cm. De sokkel is gemaakt van mm gegalvaniseerd staal en daardoor ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Terugliggende sokkelGeschikt voor de STOKQ Classic-serie,Van mm.


Een ruim assortiment kledingkasten vind je bij KARWEI, van diepe kledingkasten tot kledingkasten met schuifdeur. Check de voorraad en bestel online! Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts