woensdag 18 mei 2016

Betonnen aanrechtblad zelf maken

Vind betonnen aanrechtbladen. Zoek naar aanrechtblad van beton op de nieuwe KensaQ. Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen.


Zelf aan de slag om een betonnen aanrechtblad te maken.

Dit trendy materiaal geeft je werkblad een industriële look, is makkelijk in onderhoud en helemaal uniek! Je kunt een vakman zo’n blad laten maken , maar heb je de tij dan kun je het ook prima zelf doen. In dit artikel vindt je tips om zelf je betonnen aanrechtblad te maken. Ga jij binnenkort aan de slag om zelf een betonnen aanrechtblad te maken ? Met onderstaande tips en tricks is dat zeker goed te doen. Er zijn namelijk een paar zaken waar je je aan moet houden om tot een goed resultaat te komen.


Wij hebben zelf onze keukenkastjes gebouwd daardoor hebben we van te voren al rekening kunnen houden met de dikte van het betonnen aanrechtblad.

Dit scheelt in de aanschaf van het beton en toch lijkt het een dik betonnen aanrechtblad. Een betonnen aanrechtblad maken blijft voor Marcolina een uitdaging. Zelf een betonnen aanrechtblad maken is goed te doen.


Een keukenblad is een van de meest belangrijke elementen van je keuken, je heb keukenbladen in de meest uiteenlopende materialen en kleuren. Helemaal van nu is een betonnen aanrechtblad , vanwege de vele mogelijkheden en zijn lage prijs wordt dit steeds interessanter. Wij hebben twee jaar geleden ook zelf een betonnen aanrechtblad gemaakt, maar hij is niet zo netjes geworden als ik had gewild.


Dat komt denk ik mede omdat ik zelf niet de tijd had om erbij te hellen, dus mijn perfectionisme heeft niet geholpen. Wat bij ons heel lastig bleek was het beton glad krijgen in de hoek. Hoe hebben jullie dit gedaan?


Als je erg graag een betonnen aanrechtblad wil, laat er dan een opmeten en maken , is wel een prijzig geintje, maar kwaliteit kost nu eenmaal wel wat… mvg, Erik. Een tijdje terug hebben wij ons eigen betonnen aanrechtblad gemaakt,. Hoe gaat het maken van een betonnen aanrechtblad in zijn werk? Bij het ontwerpen van de keuken wilde ik heel graag een aanrechtblad van beton. Een blad laten storten door een professioneel bedrijf is zeer prijzig.


Op het internet wemelt het van de stappenplannen hoe zelf een betonnen aanrechtblad te maken.

Twee linkerhanden heb ik niet, dus ik dacht ik probeer het gewoon. De eerste stap naar een zelfgemaakt betonnen aanrechtblad is het maken van de mal. De mal maak je van gemelamineerd spaanplaat, ook wel meubelpaneel genoemd. Het type hout is goedkoop en verkrijgbaar in vrijwel iedere doe-het- zelf winkel. Meet de grootte van het gewenste blad op en eventueel je wasbak en kookplaat voor de uitsparing.


Wanneer je een aanrechtblad maakt moet je rekening houden met de spoelbak. Een mal voor de spoelbak kan het beste van een stuk Styrodur of Roofmate gemaakt worden. Zoals vaak geldt voor producten van beton is het verstandig eerst met een specialist te praten over de mogelijkheden. Ook voor een betonnen aanrechtblad kan je contact met ons opnemen via het offerteformulier.


Ik wil een betonnen aanrechtblad maken. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen. Omdat veel onervaren bedrijven zich wagen aan het maken van betonnen keukenbladen heeft het materiaal een verkeerde naam gekregen.


Wij werken samen met een Nederlandse leverancier die zich al tientallen jaren heeft bewezen in het maken van kwalitatief goede betonnen aanrechtbladen. Je kunt een betonnen werkblad eventueel zelfs zelf maken , waardoor je voor maar €een mooi werkblad kunt hebben. Omdat betonnen aanrechtbladen har hittebestendig en slijtvast zijn, gaan ze ook nog eens lang mee. Afhankelijk van de afwerking kan een betonnen werkblad zeer glad zijn.


Dat is niet alleen mooi maar ook handig en praktisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts