vrijdag 6 mei 2016

Grondanker speeltoestel

Kies uit 1producten vanaf € 190. Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! In een bloempot natuurlijk! Bekijk hier de leukste online.


Hier vind je de beste aanbiedingen.

Door de enorme kracht die op het speeltoestel wordt uitgeoefend is het van belang het speeltoestel goed te verankeren aan de grond. Met behulp van grondankers blijft het speeltoestel op zijn plek staan, tijdens het spelen en is het bestemd tegen alle weersomstandigheden. Bij iedere Wickey Speeltoren jr. U kunt het grondanker gebruiken voor het veilig bevestigen van zowel ronde als vierkante palen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Jungle Gym Houten Buitenspeelgoed! Speeltoestellen, Speelhuisjes, Schommels en veel meer!

Deze grondanker is ter verankering van uw speeltoestel.

Het verankeren van speeltoestellen of schommelsets is belangrijk om veiligheid te kunnen waarborgen. Dit een complete set zie afbeelding. Ons assortiment grondankers is zeer divers en u vindt altijd wel een bijpassende grondanker. Een grondanker is zeer noodzakelijk om uw houten speeltoestel of schommel veilig en stevig te laten staan.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Dit grondanker met schroef is geschikt voor bijna elk speeltoestel. De grondanker kan eenvoudig gemonteerd worden. Wij adviseren om de grondanker in beton te storten.


Veranker je speeltoestel oerdegelijk met deze A-kwaliteit verzinkte grondankers. Verstevig uw speeltoestel of houten schommel met deze sterke ankers! Om je speeltoestellen veilig in de tuin te plaatsen zijn grondankers van essentieel belang. Zeker als uw kind groter wordt en harder gaat schommelen, gaan er grote krachten op de schommel werken.


De schroefankers zorgen ervoor dat uw schommel niet kan bewegen. Grondankers , Paalhouders, H-Ankers. De anker is gemaakt van Vuurverzinkt staal. In dit Set zitten ankers.

Het centimeter lange grondanker is gemaakt van verzinkt metaal. Dankzij de verschillende speeltoestel accessoires kunt u uw speeltoestel naar wens aanpassen. Een stevige houtdraadbout om het anker aan het speeltoestel te bevestigen is meegeleverd. Met een piratenstuur, verrekijker en de piratenvlag tovert u uw speeltoestel om in een heus piratenschip!


Deze optionele grondankers bieden je speeltoestel of kinderspeelhuisje extra stevigheid. Geschikt voor rond en vierkant hout. Met de Wickey grondankers Safety kunt u uw speeltoestel of schommel eenvoudig en veilig in de grond verankeren.


Voor een stabiele verankering moeten de thermisch verzinkte grondankers in de tuin in beton worden gestort. Het grondanker Safety, om in te bedden in de tuin, is zeer geschikt voor de bevestiging van uw houten speeltoestel. Alle schuine balken van de schommel zijn met veiligheidsankers moeiteloos te bevestigen.


Het anker is, dankzij de bevestiging aan de binnenzijde van de palen, aan de buitenkant niet zichtbaar. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. Gegalvaniseerde grondankers voor extra verankering van uw speeltoestel. Door de spiraalvorm is dit spiraalanker gemakkelijk de grond in te draaien.


Per grondanker wordt een grote bout en een ring meegeleverd. Lengte van de grondankers is ca. Eenvoudig online bestellen. Te koop grondankers gebruikte en nieuwe.


Heb je interesse bel of app dan. Ps zie ook mijn andere advertenties. Met deze ankers kunt u uw speeltoestel stevig verankeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts