woensdag 4 mei 2016

Bahco snoeischaar

Morgen al in huis vanaf €10. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Vind zaagbladen cirkelzaag. Kies uit producten vanaf € 211. ErgoMet ergonomische handgreep Ergo?


Bahco snoeischaar

Bahco snoeischaar op maat prof. Alle mesnummers passen op de diverse handgrepen. Al 1jaar toonaangevend in innovatie. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruim aanbod én scherpe prijs!


Waarmee ik niet gezegd wil hebben dat felco en bahco geen goede snoeischaren hebben. En felco is trouwens vergelijkbaar met ARS, alleen zijn het de details in de snoeischaar die het verschil maken en dan kies ik voor ARS. Bovendien hangt het heel sterk af van welke type of welk materiaal. Bijzondere kenmerken krachtig, lichtgewicht gereedschap ontworpen voor alle snoeiwerkzaamheden aan fruitbomen en. Deze en nog vele andere snoeischaar modellen vindt u allemaal in het uitgebreide assortiment van Haxo!


Bahco snoeischaar

Degelijk gereedschap is onmisbaar in de tuin. Op de Gardena snoeischaar kunt u vertrouwen als het gaat om snoeiwerk. Krachtige maar toch licht in gewicht professionele pneumatische snoeischaar. Deze op luchtdruk bediende snoeischaar knipt takken tot mm.


Ideaal voor in de fruitteelt, vormsnoei en tuinaanleg. Groot assortiment Snoeischaar. Bestel online voor de beste prijs.


Productomschrijving Behuizing gemaakt van acetylhars (POM) Enkele zuiger met terugslag. Op zoek naar een goede snoeischaar voor het knippen van jonge scheuten, bloemen, takken en twijgen? Dan ben je bij fonQ aan het juiste adres. Het assortiment van fonQ bevat snoeischaren in alle soorten en maten waardoor voor iedereen een geschikte snoeischaar te vinden is.


Gratis verzending vanaf euro dagen bedenktijd en gratis retourneren Keuze uit meerdere bezorgopties. Of je nu oudere takken wilt snoeien of dunne twijgjes wilt verwijderen, bij Praxis vind je zeker de snoeischaar die bij je past. Voor iedereen een voordeel. Uiteraard hebben we ook boomscharen en takkenscharen. Eenvoudig aan de slag met een snoeischaar.


Met een klassieke snoeischaar snoei je in een handomdraai bloemen en jonge scheuten. Zijn je takken wat dikker? De snoeischaar heeft een lengte van centimeter en is vervaardigd van staal. De messen blijven langdurig scherp door het speciale slijpproces van het blad.


De smalle snijkop biedt je de mogelijkheid te snoeien waar andere snoeischaren vaak niet bij kunnen. De schaar kan veilig worden afgesloten door middel van een sluitbeugel. PXR is een PX met een roterende greep, ook bekleed met zacht materiaal.


Roterende ondergreep voor betere werking, ontworpen voor frequent gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts