dinsdag 20 oktober 2015

Accugrastrimmer

Vind grastrimmer accu als je nu zoekt. Specialistisch advies nodig? Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


Voor de laagste prijs op Beslist. Grastrimmers nu al vanaf € 195. Een grastrimmer voor de tuin is bijzonder geschikt voor het maaien van het gazon op moeilijk bereikbare plaatsen. Een accu grastrimmer of accu kantenmaaier is zeer handig voor tuinen waar stroomvoorziening niet direct voorhanden is.


Je hoeft namelijk alleen maar de accu op te laden, te bevestigen aan de grastrimmer en je gaat aan de slag. Zoek je een nieuwe grastrimmer? Daarmee houd je lastige randjes gras in je tuin netjes. Je kunt kiezen voor een accugrastrimmer , een elektrische grastrimmer of eentje op benzine.


Sommige trimmers werken met messen, andere met nylondraden. Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat je een voordelige elektrische, benzine of accu grastrimmer of bosmaaier kunt kopen. Ook als je een goedkope grastrimmer zoekt, kun je hier terecht. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. Of kijk in onze folder voor de huidige grastrimmers aanbieding.


Bekijk dan de actiepagina. De STIHL accu grastrimmers zijn licht en gebruiksvriendelijk, waardoor het maaien vlot verloopt. Ze bieden bovendien volledige bewegingsvrijheid zonder kabel of storende uitlaatgassen. De Lithium-Ion accu grastrimmer heeft een geïntegreerde accu en is ideaal voor kleine tuinen.


Accugrastrimmer

De grastrimmers van KARWEI houden het gras mooi en strak. Geschikt voor grote en kleine tuinen. Ah is deze geschikt voor middelgrote tuinen. Door de krachtige accu van 2. De snijbreedte van de machine is cm. De gepatenteerde E-Drive technologie met tandwieloverbrenging maakt de machine erg sterk.


De Intratuin accu-grastrimmer heeft een roterende kunststof draad die met hogesnelheid het te hoge gras er afslaat. De accu-grastrimmer is ook te gebruiken voor kleine onkruiden bijvoorbeeld tussen tegels. Vandaag besteld morgen in huis. Morgen al in huis vanaf €51.


Accugrastrimmer

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. In de aanbieding bij de Aldi Lichtgewicht model voor draadloos en krachtig trimmen. Li-ion accu voor constante prestaties - extra handgreep voor comfortabele 2-hands bediening- telescopische hoogteverstelling- 4-voudige maaihoekinstelling- handvat 1graden draaibaar- maaibreedte: cm- laadtijd: slechts min. Deze accu grastrimmer heeft een volautomatisch draadtoevoersysteem voor de maaicirkel van centimeter.


Tuinmeubelen, grasmaaiers. Met de telescopische verstelbare steel en het extra handvat stel je de machine in op een werkhoogte tussen de 1en 1centimeter. Accugrastrimmers zijn ideaal voor kleine tot middelgrote gazonnen.


Je hebt veel bewegingsvrijheid omdat de trimmer snoerloos is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts