donderdag 8 oktober 2015

Teak meubelen behandelen

Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin!

Tuinmeubelen voor elke smaak. Teak meubels tegen lage prijzen. Vind teak meubelen het nu op Kensaq. Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Je kunt hier bijvoorbeeld voor kiezen omdat je de meubels wilt beschermen voor vlekken of beschadigen.


Maar eigenlijk is je teak meubelen behandelen helemaal niet nodig! Een teak tafel behandelen kan al zo eenvoudig zijn als eens in de zoveel dagen een spons met een beetje groene zeep over de tafel heen halen. Omdat teak een ontzettend stevige en vettige houtsoort is, zijn vlekken op deze manier eenvoudig te verwijderen.

Als u nog een teak tafel gaat aanschaffen of u heeft net een teak tafel gekocht is het altijd moeilijk om te beslissen of deze moet worden behandeld. Hieronder enkele mogelijkheden. Onderhoud teakhouten tafel 1. Als u geen beschermlaag op uw tafel doet, heeft u kans dat er vetvlekken op kunnen. U kunt er ook voor kiezen de meubels net als de tafels te behandelen met Teakfix of Natural woodsealer. Heeft u bijvoorbeeld uw tafel behandeld met Natural woodsealer, dan kunt u er voor kiezen bijvoorbeeld uw dressoir ook hiermee te behandelen.


Zoals al beschreven zal na behandeling van uw teak tafel met Natural woodsealer iets donkerder worden. Als je het hout echter niet behandelt , zal het vervagen en een lichtbruine kleur krijgen, w. Teakhouten meubels met olie behandelen. Maar voor teak meubels is het hét schoonmaakmiddel. De voordelen van groene zeep zijn dat ze niet duur is, lekker fris ruikt en ontzettend goed werkt, zij verwijdert op teak houten meubels alle vlekken.


Nog een voordeel is dat het teak hout niet verkleurt door het gebruik van groene zeep. Het is dus 1 veilig te gebruiken. Ben jij uitgekeken op je teakhouten meubelen ? Zijn je teak meubels nog van goede kwaliteit maar ben je de bruine kleur beu en wil je wel eens iets anders? Behandeld teak : kan dat buiten blijven staan in de regen? Snel na het aanbrengen zijn onze producten droog en zullen zij uw tuinmeubelen beschermen tegen zon, regen en sneeuw.


Maakt het uit in welke tijd van het jaar ik mijn teak meubelen behandel?

De meeste teak meubelen zijn onderdeel van een woonprogramma. De woonprogramma’s vertegenwoordigen een bepaalde stijl. Het woonprogramma Koeno staat voor landelijke teakhouten meubelen. En het programma Bogor voor strakke teakhouten meubelen.


Deze meubelen zijn gemaakt van de beste kwaliteit gerecycled teakhout. Om hout te behandelen zijn er een aantal producten beschikbaar op de markt. Deze producten zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: Olie, was, beits en lak. Hout behandelen met één van deze producten is niet alleen goed voor het uiterlijk maar is ook noodzakelijk om de werking van het hout tegen te gaan. Meubels gratis thuisbezorgd.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig? Uw tafel af en toe afvegen met een vochtige doek is voldoende. Doordat teakhout een zeer vettige houtsoort is, zijn kringen en vlekken zeer eenvoudig te verwijderen.


Mocht er toch een vlek zijn ingetrokken geen paniek! Woodfix en teak meubelen Woodfix is een transparante beschermlaag voor uw meubelen als u wel een bescherming wenst, maar het teak meubel niet veel donkerder mag worden. Daarom ook kunnen teak meubelen gerust buiten staan. Niet behandeld hout krijgt een doorleefde uitstraling en dat is erg mooi, vooral voor de oude teak meubelen.


Voor teak meubelen met een strak modern design kies je waarschijnlijk wel voor een behandeling tegen. Meer dan 5tafels uit voorraad leverbaar. Als je teakhouten meubels buiten laat staan krijgt het hout een zilvergrijze kleur wanneer het ouder wordt. Als je meubels van kleur veranderd zijn is het vooral belangrijk om ze voor het beitsen te schuren. Je kunt bovenstaande stappen uittesten op een plank teakhout om een idee te krijgen van de kleur die het hout krijgt.


Het Teakmagazijn, dé showroom met Teakmeubelen! Tot goedkoper dan elders! Heb je een huis met een karakter en ook een karakteristieke inrichting, dan staan er zeker teak houten meubels in je huis.


Een grote ronde, vierkante of rechthoekige teak houten tafel, waar de geschiedenis van een ander leven van dit hout in staat “geschreven”. Het bovenblad is lichter dan de rest van de kast. Ook hebben we onze gelakte teaktafel geschuurde willen beide meubelen gaan behandelen. In de meubelwinkel heb ik op advies een set greenfix olie en reiniger gekocht.


Ik zou het hout wel graag iets warmer van kleur willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts