vrijdag 30 oktober 2015

Balkonafscheiding planten

Hét online tuincentrum met meer dan 10. Grootste aanbo de laagste prijzen. Rondom zijn de zijlen voorzien van zijlogen zodat u het gemakkelijk aan uw balkon kunt bevestigen.


Planten zie onze aanbiedingen! De balkonzijlen worden geleverd met tie-wraps en zijn daardoor geschikt voor ieder open hekwerk. De balkondoeken zijn niet alleen geschikt als balkonafscheiding maar u kunt ze ook ter decoratie ophangen of gebruiken als zonnescherm of windscherm.

De meeste balkons zijn helemaal niet zo groot en staan al snel vol met plantenbakken en bloempotjes. Daarom moeten we eigenlijk de hoogte in met onze planten en. Deze planten doen het niet of slecht in de vrije grond.


De balkonafscheidingen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en prints. Meestal is zo’n plant een zeer langzaam groeiende variant, zoals een bonsai, palm, conifeer of oogst- en naaldboom. Ook in deze foto zien we een balkon met een prachtig uitzicht.


In dit geval is er echter voor gekozen om de balkonafscheiding van natuurlijke materialen te maken. De houten palen, verweerd en scheef, houden het hekwerk omhoog.

Indien u besluit om uw balkonafscheiding door ons te laten maken komen wij op afspraak inmeten. Na het inmeten gaat uw balkonafscheiding de productie in. Na assemblage wordt de balkonafscheiding behandeld tegen corrosie door middel van anodiseren of poedercoating. Een afscherming voor op het balkon is vaak het eerste wat mensen aanschaffen voor op het balkon. Dit heeft vaak verschillende of meerdere redenen.


Met de juist gekozen planten creëer je een groene (of gekleurde!) oase voor elk balkon. Dit lijkt misschien onmogelijk, maar is goed te realiseren. We geven je een overzicht van welke planten je het beste op je balkon kunt zetten. Op een betrekkelijk klein oppervlak kan meer met planten gedaan worden dan op het eerste gezicht lijkt. De plant is er van klein tot groot en kan in mediterrane landen wel drie-en-een-halve meter hoog worden.


Bougianvillea: Iedereen die wel eens in Zuid-Europa op vakantie is geweest kent de Bougainvillea. Een avontuurlijke en romantische plant. Je kunt de plant verkrijgen in verschillende vormen: van compact en klein tot indrukwekkend groot.


Eetbare planten en kruiden Een zonnig balkon is zeer geschikt voor het telen van kruiden en eetbare planten. Zelf heb ik goede ervaringen met o. Qua eetbare planten kan je heerlijk zoete tomaten, paprika, komkommers, rucola en radijsjes telen. Je kunt planten regelmatig omwisselen met het seizoen en de plantenbakken zijn makkelijk verplaatsbaar.

Bamboe staat gekend als een woekerende plant. Meer info over de soorten bamboe en het verwijderen van bamboe leest u hieronder. Wij streven naar een uitstekende. Balkonschermen koop je bij Balkon schermen. Maak van je balkonafscherming een mooie rand van wilg, riet, bamboe of kunstof en.


Daarnaast bieden we ook een assortiment producten die direct gerelateerd zijn zoals potterie, grond en meststoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts