donderdag 29 oktober 2015

Bartafel maken

Een grote keus in barstoelen en bartafels van professionele horeca-kwaliteit. Vind bartafel maken als je nu zoekt. Bekijk ons unieke assortiment bartafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Verder lees je hier hoe het maken van een eigen steigerhout bartafel in zijn werk gaat en hoe jij andere meubels kunt maken die goed bij een steigerhout bartafel passen. Want een steigerhout bartafel is natuurlijk pas echt af als jij deze voorziet van verschillende houten barkrukken. Best wat klussers gebruiken de bouwtekeningen voor een bartafel maken ook voor de constructie zelf om vervolgens nog een keuken aan de bartafel vast te maken of hieronder een kastje te verwerken.


Al met al kan je dus zelf zo losgaan op dit project als je zelf wilt, wat betekent dat je een bartafel kunt maken die je altijd al wou hebben. Je kunt het beste steigerhout gebruiken als je een bartafel maken wilt, omdat steigerhouten planken wat zwaarder zijn zal de bartafel niet zo snel omvallen als er aan kant op geleund wordt, iets wat bij lichtere tafels nogal een kan gebeuren. Dus zorg altijd dat je de bartafel op een vlake ondergrond plaatst, omvallen zal dan niet snel gebeuren. Hoe gaat een bartafel maken in zijn werk?


Een bartafel maken is leuk!

Er zijn voor doe-het-zelvers niet veel dingen leuker dan zelf je eigen bartafel ontwerpen met leuke bijpassende krukken. Wat dacht je van een mooie steigerhouten statafel, of eentje die mooi afgewerkt is met teak hout? Zelf een steigerhout bartafel maken hoe doe je dat en waar moet je op letten?


Met deze tips is het bouwen van je steigerhouten bar gemakkelijk. Kies jouw favoriete bartafel uit onze collectie of laat er een door ons op maat maken. Wil je toch eerst liever de bartafels zien en uitproberen? Kom vooral langs in een van onze winkels in Nederland. Bartafel Statafel steigerhout bouwpakket.


Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd hout, schroeven en een duidelijke bouwtekening. Voorbeeld voor een winkelbalie of bartafel. Bouwtekening in driedimensionaal formaat voor Sketchup. De manier voor de constructie is een goede bron voor inspiratie als je zelf een balie of bartafel wilt gaan maken van pallets. Een heel eenvoudige bouwtekening voor een minibar in 3D formaat.


Gebruik uw bartafel van steigerhout zonder krukken, zodat er nog meer mensen aan kunnen staan. Uw unieke bartafel op maat gemaakt. Bent u op zoek naar een echt unieke tafel? Wij maken al onze meubels met de hand.


U bent dus altijd verzekerd van een uniek item!

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Het assortiment van Pronto Wonen bestaat uit verschillende soorten bartafels. Veelal uitgevoerd in warme houtsoorten als eiken, teak en acaciahout.


Wat past het beste in jouw interieur? Naast volledig houten bartafels , hebben wij ook bartafels met een stalen onderstel in onze collectie. Een ontzettend stoere en mooie combinatie! Deze mooie eettafel kan je makkelijk zelf maken. Door de afgeschuinde poten is Cuco, ondanks zijn eenvou een elegante tafel.


Ook geschikt als buitentafel. Je kunt meerdere tafels eenvoudig aan elkaar koppelen, waardoor je een extra lange eettafel kunt maken. Door de slimme constructie is de tafel super stevig en stabiel. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.


Buiten borrelen aan de hoge bartafel. Lange zomeravonden vieren met een gezellige buitenborrel aan de hoge bartafel : het klinkt ons als muziek in de oren! Nodig je vrienden alvast uit voor een fijn zomerfeestje. Maar eerst nog even aan de slag… Want deze bartafel maak je zelf.


Zelf een bar maken is allang niet meer iets van de jaren 8 maar is tegenwoordig weer helemaal trendy. Of je nou een bar voor op het terras wil maken of zelf een bar van steigerhout wil maken voor in huis, alles is mogelijk met de bouwtekening voor een bar van steigerhout. De nieuwe trend om te tafelen voor binnen en buiten.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Met een bartafel tafel je op hoog niveau. Het is al snel gezellig als je aan een hoge bartafel staat of zit.


In de keuken heb je meteen extra werkoppervlak als je ‘m naast het aanrecht schuift. Zet een paar barkrukken erbij en je gezin of je gasten kunnen je gezelschap houden terwijl je kookt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts