donderdag 8 oktober 2015

Keukenkraan bevestigen

Een luxe keukenkraan koop je bij Megadump Tiel. Bekijk hier ons assortiment A-merk kranen. Stel je eigen droom badkamer samen. Met of zonder een badmeubel.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Blanco Keukenmengkraan van €349. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Heeft je keukenkraan zijn beste tijd gehad? Wij laten zien hoe je een nieuwe keukenkraan monteert. Kraan aansluiten – stap voor stap met HORNBACH.


Keukenkranen hebben aan de onderkant een buis met schroefdraad.

Die steekt door het gat van het keukenblad en zit aan de onderkant vast met een plaatje, een sluitring en een moer. Met een steeksleutel of waterpomptang draai je de moer los. Nu kun je de oude keukenkraan verwijderen. De keukenkraan en wastafelkraan lijken erg veel op elkaar.


Het grote verschil is dat een keukenkraan qua uitvoering (formaat) groter is en een hogere uitloop heeft. Het monteren van een keukenkraan gaat op dezelfde manier als bij de wastafelkraan. Wel een tip bij de aanschaf van een keukenkraan is, om te kijken of er een emmer onder kan. Onze keukenkraan zit los en ik weet niet hoe ik deze vast kan zetten.


Ik heb de kraan zelf aan de bovenkant al los geha maar zie niet hoe ik daar iets kan doen om de kraan vast te maken. Aan de onderkant is vrijwel geen ruimte. Een keukenkraan installeren.


Tip: Gebruik de slangen om de kraan stevig vast te houden totdat deze is bevestigd. Neem de stabilisatieplaat en de rubber ring. Kijk op vtwonen voor de werkwijze.


Het witte kunststofblokje gebruik je alleen wanneer je de keukenkraan op een metalen spoelbak plaatst of wanneer het aanrechtblad heel dun is. Direct uit eigen voorraad.

Je Keuken Verdient het Beste. Wanneer u een nieuwe keukenkraan heeft uitgezocht kunt u telefonisch of middels onderstaand formulier contact met ons opnemen om een montage datum te plannen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Je hebt keukenkranen die je aan je wasbak moet bevestigen en je hebt ook keukenkranen die je aan de muur moet bevestigen.


Er zijn leuke en moderne modellen te verkrijgen die een goede aanvulling geven op de hedendaagse keuken. Zo kun je tegenwoordig ook keukenkranen vinden die meegeleverd worden met een boiler. Houd er bij het kiezen van een keukenkraan rekening mee met verschillende aspecten als watervoorziening, type spoelbak en stijl waarin uw keuken ingericht is. Het is een huurhuis en de kraan heeft niet eens een rubber tussen kraan en aanrechtbla zijn ze vergeten denk ik.


Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! We hebben de keukenkraan vervangen. Controleer of alles goed zit en is aangedraaid. Sluit alle kranen in huis en zet de hoofdkraan weer open.


Laat voorzichtig alle lucht uit de keukenkraan ontsnappen totdat er water uitkomt. Zet de kraan dicht en controleer weer alle aansluitingen op waterlekkage. Gebruik die om de juiste afmetingen uit het werkblad te zagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts