donderdag 22 oktober 2015

Zandbak op poten

Nu tot korting op unieke zandbakken - Top klantenbeoordelingen - Bestel nu! Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel!


Kies uit producten vanaf € 299. In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Zoek je een zandbak voor de kinderen? Als je kiest voor een zandbak met deksel of afdekhoes, wordt het zand niet vies door weersomstandigheden of door bezoek van katten. Bestel je houten zandbak online bij TOP buitenspeelgoed of kom langs in Woudenberg voor persoonlijk en deskundig advies.


Leuke zandbak in de vorm van een krab. Op de poten kun je lekker zitten en uitrusten na het spelen. Er zit ook een deksel bij om regen en vieze beestjes buiten te houden. Belastbaar met 1kg zand.


De EXIT Aksent zandtafel is een grote zand- en speeltafel op poten , zodat je staand en actief met meerdere kinderen tegelijk aan de tafel kunt spelen.

Deze zandbak op poten past uitstekend in de tuin, maar ook op het terras. Het meegeleverde worteldoek houdt het speelzand in de tafel. En heb je even geen zin om met zand te spelen? StepCrabbie Zandtafel - Krab stijl zandbak - Inclusief 4-delige accessoire set.


Een Wickey zandbak is het ideale buitenspeelgoe waar alle kinderen ontzettend veel speelplezier aan beleven. Kies tussen een zandbak met dak, zandbak met een speelhuisje of een eenvoudige houten zandbak. De kwalitatief hoogwaardige houten Wickey zandbakken worden op een zonnige namiddag snel en gemakkelijk opgebouwd. Grote houten zandbak op poten.


De zandtafel kan zowel buiten als binnen worden gebruikt. Zeer praktische steigerhouten zandbak op poten met uitneembare waterbak. Afmeting 60x110x40cm ( lxbxh) met afneembare deksel met afmeting 85x120cm ( lxb). Het gedeelte waar zand in moet is voorzien van worteldoek. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zandbak tafel in bloemvorm LKL001. Tafel en stoelen voor in zandbakken LKLP01. Deze speeltjes zijn super handig en leuk om mee te spelen in de zandbak of op het strand.


Met de schepjes en emmers verplaats je gemakkelijk zand. Steigerhouten zandbak op poten met uitneembare waterbak. Wilt u uw zandbak laten bezorgen?

Bestel uw zandbak dan vandaag nog voordelig online bij NuBuiten. Goedkope zandbakken online bestellen : snel geleverd en altijd de beste prijs! Nieuw Ophalen of Verzenden. Step krab zandbak is een leuke zandbak in de vorm van een krab. Onze kunststof zandbakken zijn verkrijgbaar in diverse leuke vormen en kleurtjes.


Het voordeel van een kunststof zandbak is dat ze onderhoudsvrij zijn. Ook zijn de kunststof zandbakken bij warm weer eenvoudig te gebruiken als zwembadje. Urenlang zal je kind zich vermaken in zijn kunststof zandbak.


Gezien de afmeting is deze zandbak ook zeer geschikt voor op een balkon. Houten zandbak met bodem en deksel maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts