woensdag 21 oktober 2015

Boretti robusto gasbarbecue

Kies uit producten vanaf € 2354. Trusted for Gas Barbecue. Gasbarbecues van tegen lage prijzen. Check Visymo Search for the best ! Robuuste buitenkeuken van Boretti.

Wanneer je de deksel opent zie je meteen de enorme kookruimte. Dit model op gas is in staat om de gerechten toch die typische grillsmaak mee te geven. Deze stoere, matzwarte Outdoor Kitchen maakt van jou een ware buitenkok. Je kan koken met gesloten deksel, waardoor de warmte perfect wordt. Deze barbecue is krachtig, kwalitatief hoogwaardig en binnen enkele minuten gebruiksklaar.


Op deze gasbarbecue kunnen dus meerdere gerechten tegelijkertijd bereid worden. Je krijgt standaard jaar fabrieksgarantie en service op de ROBUSTO van BORETTI als je deze bij Keukenloods. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

Een robuuste buitenkeuken met vermogen, veel grillmogelijkheden en een uniek Italiaans design met ronde vormen. Met twee gietijzeren grillroosters kunt u verschillende grillmethode toepassen. Help anderen en geef jouw mening over dit product.


Dit maakt de buitenkeuken geschikt voor grote groepen. De gasbarbecue beschikt over krachtige hoofdbranders en een zijbrander voor het bereiden van bijgerechten. Groot aanbod gasbarbecues bij Obelink. De infrarood branders creëren extra hitte voor het dichtschroeien van vlees of het juist op een lage temperatuur garen van gerechten. De bakplaat wordt niet meegeleverd.


Hij is uitgevoerd in matzwart en heeft prachtige RVS accenten om het af te maken. Zo kun je met je hele vriendengroep of familie gezellig barbecuen in de tuin. De gasbarbecue heeft een stoer model met een enorme kookruimte en twee handige zijtafels waarop je eten, bestek en servies op kwijt kunt. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Robusto gasbarbecue Boretti. Wil je een geslaagd barbecue feestje geven?


Verschillende stijlen, in verschillende kleuren, alles is mogelijk bij Boretti. De hoge kwaliteit in materialen die gebruikt worden maken de buitenkeukens helemaal compleet. Werkelijk niks hoeft meer binnen bereid te worden.

Start searching with Visymo. De gietijzeren roosters bereiken hoge temperaturen zodat gerechten heerlijk smaken. Fraai afgewerkt in matzwart en daardoor een echte eyecatcher! Alle Boretti Buitenkeukens uit voorraad leverbaar.


De deksel met ronde vorm aan de binnenkant van de klep maakt het mogelijk om de warmte perfect te circuleren zodat je kunt koken met de juiste temperatuur. De barbecue heeft twee afzetvlakken waar bijvoorbeeld schalen en glazen op gezet kunnen worden. Bekijk en bestel deze Boretti buitenkeuken eenvoudig en voor de laagste prijs bij Tuinmeubelland. Allereerst is het van belang dat je een keuze maakt tussen een gasbarbecue of een houtskoolbarbecue. Een gasbarbecue biedt gemak, mede omdat je meteen kan beginnen met het bereiden van jouw eten.


Culinair genieten met uw eigen Boretti. Wie er van geniet om ’s zomers lekker te kokkerellen in de tuin, zit gebeiteld met één van onze Boretti barbecues. Met een Boretti barbecue schotelt u de lekkerste gerechten voor die zich niet langer beperken tot een sappig stukje vlees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts