woensdag 21 oktober 2015

Metalen gasslang

Specialistisch advies nodig? Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. De gasslang kan gebruikt worden met alle gasverbruiktoestellen met een vaste, verplaatsbare of mobiele opstelling.


Vervang tijdig de gasslang van uw fornuis! Wist u dat de meeste fornuizen zijn aangesloten op het gasnet met behulp van een rubberen gasslang ?

Met als gevolg haarscheuren en lekkage. Metalen Gasslangen koop je eenvoudig online bij bol. Alle soorten gasslangen en aansluitstukken zijn verkrijgbaar bij kachelmaterialenshop.


Geribbeld RVS (gele coating) met makkelijk aansluitsysteem. Metaal Detector Meubelroller Multimeter Opbergdoos Persoons Beveiliging. RVS gasslang met wapening en hittebestendige kunststof coating. De Easyfiks gasslangen met RVS mantel gaat levenslang mee, moet eenmalig gemonteerd worden en voldoet aan het Gastec kwaliteits keurmerk. Deze Superflex Premium gasslang is de enige gasslang voor elk toestel.


Van mobiele, verplaatsbare tot vast opgestelde toestellen.

De gasslang heeft een Mdraadaansluiting welke ook aanwezig zijn op gaskranen en aansluitnippels. Deze metalen gasslang heeft een lengte van 80cm en mag toegepast worden achter hittebronnen. Een rvs gasslang wordt bij ons in de regel voor euro meegeleverd (tot 80cm) langere zijn iets duurder. Voor de montage van een fornuis wordt al snel tot euro bij geteld. Deze gasslang kan worden toegepast tussen de gasleiding en je gasapparaat, zoals bijvoorbeeld een gasfornuis.


Hiervoor is een slang met metalen mantel verkrijgbaar. Plieger Flexibele Gasslang RVS Rvs. Daarnaast is de Superflex Premium rvs gasslang niet gevoelig voor veroudering door uitdroging. Doordat de slang is voorzien van een. GASSLANGEN VAN RUBBER, KUNSTSTOF EN METAAL VOOR ONDER ANDERE ZUURSTOF, (PROPAAN)GAS, AARDGAS, LPG EN ACETYLEEN: ALTIJD OP VOORRAAD EN VOORDELIG VAN DE ROL EN PER METER TE BESTELLEN.


Vind de beste selectie flexibele metalen gasslang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit flexibele metalen gasslang bij Alibaba. Met koper aansluiten, diend te gebeuren met hard koperen buis en dat mag met QA goedgekeurde knelfitting in elkaar worden gezet. De slang moet altijd toegankelijk blijven voor controle en vervanging. Voor inbouwapparatuur en niet verplaatsbare kooktoestellen mag de rubber slang niet gebruikt worden.


Rubber gasslangen zijn geschikt voor mobiele apparaten, zoals een losstaand fornuis of gaskomfoor. De enige voorwaarde die hiervoor geldt is dat de slang wel altijd bereikbaar moet blijven voor eventuele controle of vervanging. In dit geval moet worden gewerkt met een slang met metalen mantel.


Mees van den Brink voert een grote voorraad gasslangen die geschikt zijn voor diverse doeleinden.

Het materiaal van de gasslang kan bestaan uit rubber of RVS. Rubberen gasslangen De rubberen gasslangen zijn geschikt voor lasdoeleinden, LPG installaties, propaanbranders en tanktrucks met vloeibaar gas laad- en losapplicaties. De rubber gasslang is de meest goedkope van de drie, maar is dan ook niet overal voor geschikt. U mag een rubber gasslang bijvoorbeeld niet achter een vaste oven gebruiken. Ook zijn ze niet zo slijtagebestendig als RVS en kunnen ze niet tegen UV-straling.


In het algemeen zijn rubberen gasslangen geschikt voor mobiele apparatuur. Het Duitse GOK, Europa’s grootste producent van gasslangen , meldt dat de daar geproduceerde gasslangen onder ‘normale omstandigheden’ minstens tot jaar mee kunnen. Beste allen, Ik wil een oven neerzetten onder mijn fornuis, zoals op de foto te zien, zit er momenteel nog een rubberen gasslang. Tussen dit metalen koppelstukje en de aansluiting op de kookplaat moet je gebruik maken van teflon tape (gastape), aangezien dit metaal op metaal is. Tussen de verloop en de gasslang kraan moet je geen tape gebruiken.


Dit gedeelte wordt namelijk al afgedicht met het rubber van de gasslang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts