donderdag 8 oktober 2015

Drinkwaterslang

Drinkwaterslang

Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor zowel zakelijk als particulier. Neem dan contact op met ons op. Tuinslangen, vanaf € 95.


Drinkwaterslang

Grootste keuze, de laagste prijzen. Sterke en flexibele slang voor doorvoer van drinkwater en vloeibare levensmiddelen zoals sappen en melk. De slang is ozonbestendig en heeft een gebreide polyester inlage. Deze professionele drinkwaterslang heeft een blauwe buitenkant. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste nieuwtjes en scherpste aanbiedingen.


Toepassingen drinkwaterslang. Denk hierbij aan een boot of een caravan. Ook op een lastig bereikbare plaats, afnamepunt of waar geen trillingen mogen worden doorgegeven.


Slangen in soorten en maten drinkwaterslang in rood en blauw met speciale binnenvoering maar ook gewapende slang, drukslang, zuigslangen, waterslangen, uitlaatslangen etc. Joostenwatersport heeft voor alles een passende maat. Professionele drinkwaterslang voor op beurzen, campings, horeca doeleinden.


Blauwe drinkwaterslang uit voorraad leverbaar in elke gangbare maat. Gecertificeerde drinkwaterslang. Perfect als toevoer slang voor drinkwater van bunkerstation, of bunkerboot naar binnenvaartschepen. De dure drinkwaterslang is natuurlijk gecertificeerd en schoon, geen vreemde stoffen die kunnen oplossen. Drinkwater is een kostbaar goed geworden.


Drinkwaterslang

Natuurlijk kan je voor nood best een andere slang gebruiken, je zou best voor nood een loden leiding kunnen toepassen, maar zou ik niet te lang doen. Allemaal met metalen binnenspiraal, dus knikvast. Wildkamp helpt u graag verder! Hep2o PB-Buis diffusie dicht Hep2o PB-Buis diffusie dichtHep2o leidingen en fittingen zijn al jarenlang een begrip in de installatiewereld.


Alle merken tuinslangen op Beslist. Keuze uit meer dan 2tuinslangen. Industriële waterslangen worden ingezet ten behoeve van de doorvoer van water in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan beregeningsslangen.


Genieten op het water doe je pas echt wanneer jouw boot is voorzien van alles voor sanitair en kombuis. Flexibele, knikvrije waterslang. Tricoflex waterslang Merk: Hozelock. Slijtvast en uv-bestendig. EPDM, werkdruk 15bar, tot 100°C.


Artikelnummer Omschrijving Adviesprijs excl. Uitermate geschikt voor het transporteren van water (o.a. drinkwater en vuil water). Lankhorst Taselaar is de grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen.


Hollex PVC Waterslang en Luchtslang. Te bestellen per meter, verkijgbaar in verschillende afmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts