donderdag 29 oktober 2015

Tilia europaea pallida

Zoek leilinden kopen Op Smarter. Sneller, Beter En Slimmer! Laat in het najaar eerder zijn blad vallen. Hierdoor alleen aanplanten in lanen met brede groenstroken en in parken. Gevoelig voor bladvlekkenziekte.


Het bijzondere van de koningslinde is dat zij beschikt over een bijna onbeperkt vermogen tot groei en regeneratie van stam en takken. Daardoor kan de linde meer dan duizend jaar oud worden. Deze eigenschap speelde een rol in diverse geloven bijvoorbeeld ter verering van Freija of Maria. Tilia europaea Pallida syn. Dit is een belangrijke herkenningspunt voor deze boom.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Het blad is lichtgroen en middelgroot hartvormig. Weinig gevoelig voor luisaantasting. Licht gevoelig voor bladvlekkenziekte. Hierdoor is het de goedkoopste leiboom die wij kunnen aanbieden.


Tilia europaea pallida

Welk scherm leveren wij bij de Linde leiboom. Klik op de foto voor een grote versie. Bekijk de beschikbaarheid van deze boom in onze webshop. Vertrouwd resultaat voor leilinden kopen. Check Visymo voor de beste resultaten!


Tot goedkoper via Kiesproduct. Bespaar direct op GigaGunstig. De boom is breed piramidaal van vorm maar wordt voornamelijk als leivorm gebruikt. Kan wat last van luisaantasting hebben in de loop van de zomer.


Tilia europaea pallida

Het brede, hartvormige blad is lichtgroen met geelachtige onderkant. Makkelijk in onderhou slechts maal te snoeien (November) en groeit weer vlot dicht in de zomer. Takken zijn geelbruin maar worden snel erna bruinrood. Leilinde is een van de meest toegepaste leibomen. Geschikt voor alle grondsoorten.


Wanneer u een leilinde koopt dan wilt u natuurlijk een boom van hoogwaardige kwaliteit. Een leilinde die in de boomkwekerij van Van IJmeren is opgekweekt, is een sterke leilinde. Stamm und schrägen, aufsteigenden Ästen.


Dank einer kräftigen Wuchsweise bildet sich eine Krone, die zunächst noch oben spitz zuläuft, später jedoch etwas stumpfer wird. Bekijk onderstaand overzicht voor leverbare afmetingen. Ook is de boom uitermate geschikt als laan, park en vormboom. Koningslinde kopen voor in de tuin, bij de specialist BetuweBomen. De dak- en leilinde bieden een natuurlijke bescherming op hoogte tegen de zon en inkijk.


Onze leilinden zijn van eerste kwaliteit, met een mooie rechte stam. De leilinde is leverbaar in diverse hoogtematen en stamomtrek. Maat: In diverse maten leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts