vrijdag 16 oktober 2015

Hees lights & living

Shop online of bezoek onze winkels! Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Bekijk de beste Social Deals in Drenthe!


Hees lights & living

Wij vertalen dit - in overleg met u - naar een compleet en uitgewerkt lichtplan. U weet dan precies wat u voor de besproken lichtwensen nodig heeft. Functionele en decoratieve aspecten worden hierin gecombineerd. De winkel Hees kent echter ook een specialisatie.


Ik had bepaalde verlichting gezien en wist niet waar. Ook op zoek naar een partner in verlichting voor uw project? Laten we dan vrijblijvend een kop koffie drinken. Kom ervaren wat licht met je woning doet. Niet alleen voor een deskundig lichtadvies of lichtplan aan het j. Join LinkedIn today for free.


Hees lights & living

Het assortiment is blijvend origineel door de nieuwe seizoenscollectie die twee keer per jaar wordt uitgebracht, en wordt gepresenteerd op de woonbeurs in Parijs. Also these pictures are not just product pictures, the households are equippe so you can see how a lamp looks in your living room. Bent u op zoek naar een specifieke lamp van een bepaalde leverancier? Of wilt u meer sfeer gaan brengen in uw woning?


Chantal Hees : “Bij ons is het pas goed als de klant 1procent tevreden is. Er zijn maar weinig bedrijven die een geschiedenis hebben die terugvoert naar het begin van de 20e eeuw. Wij kunnen je helpen met al je vragen over licht, verlichting, interieur en woonaccessoires. Het personeel is zeer vriendelijk en denkt mee met de klant. Hees Lights Living is een mooie zaak met een uitgebreide showroom.


Op zoek naar verlichting die past bij uw interieur? Of naar die ene perfecte lamp? Vertel ons uw wensen en laat u inspireren door het brede assortiment van trendy tot klassiek, de persoonlijke service en de topkwaliteit.


Lampenwinkel Limburg - Lampen kopen Limburg - Lampenwinkels. Naam (noodzakelijk) Email adres (noodzakelijk) Klik hier om je antwoord te annuleren. Zij liet het bedrijf groeien tot een van de meest gerenommeerde namen in verlichting in Limburg. Dat werd gevierd op een bijzondere manier: met de opening van Luuxx Living ! En daar zijn wij trots op!


Van trendy design tot klassiek, aangekleed in een prachtig. Producten en Diensten in de Lampen. Kom nooit meer te laat met deze té leuke klokken! Verlichting die past bij uw interieur?


Statisfied customers who sent pictures or realised projects with a succesful ending! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nu korting. We houden je up-to-date over de nieuwste collecties, laatste trends. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.


Hees lights & living

De meest volledige site met ruim 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts