vrijdag 9 oktober 2015

Eikenhouten hek

Bij HP hout is maatwerk mogelijk. In overleg kunnen wij vrijwel elk ontwerp van houten toegangspoorten en hekken uitvoeren. Ook zaken als toegangstechniek en andere poortautomatisering combineren we (op maat) met onze producten.


Plaatst u uw nieuwe poort of hek zelf of of laat u het liever door ons doen? Geen probleem, wij plaatsen het vakkundig! Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken alleen technische en functionele cookies. Deze zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en.


Een landhek is een eendelig hek die meestal wordt toegepast voor het afsluiten van een weiland of voor een toegang die niet dagelijks wordt gebruikt. Een loophek wordt meestal gebruikt voor voetgangers en fietsers. Vaak wordt een loophek gebruikt in combinatie met een toegangspoort om het bezoekers gemakkelijk te maken de woning te bereiken. Wij adviseren bij de LKom de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen.


Eikenhouten hek

Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Met dit hek krijgt de oprit van uw erf een luxe look, mede dankzij de ronde RVS slotbout koppen. Plaats deze eikenhouten poort voor uw boerderij erf of als luxe landhek in de weide. Op zoek naar een stoer hek om jouw erf mee af te scheiden en onbezorgd te genieten van jouw tuin? De LKis een prachtig hek van eikenhout dat jou ook nog eens een veilig gevoel geeft.


Dit eikenhouten hek heeft vier horizontale planken en de schoor aan de voorzijde. Dit hek van eikenhout is bijna gelijk aan het model LK03. U krijgt beslag meegeleverd om het hek op te hangen. Zo krijgt u vier scharnierhengen, vier losse duimen, twee grondgrendels en één overslaggrendel. Dit beslag is gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat niet roest.


Wij leveren voordelig en snel rolhek, poorten en kastanje palen uit voorraad zodat u uw complete omheining gemakkelijk en snel kunt plaatsen. Houten Hekken in alle vormen en maten! Het ijzerdraad waarmee de latten aan elkaar zijn gevlochten is gegalvaniseerd. Voor het Engelse hekwerk van cm. Our gates look in very nice and strong, and its also work manual or automated.


Het is belangrijk dat een eikenhouten poort of landhek bij de omgeving past. Eikenhouten poort op maat gemaakt. Daarom bekijken wij jouw situatie en geven we advies voordat we aan de slag gaan.


Eikenhouten hek

Elke poort wordt op maat ontworpen. Variërend van luxe Engelse poorten tot rasterpoorten. Van landhekken en wringhekken tot getoogde toegangspoorten. Nieuw Ophalen of Verzenden.


De gewenste opening is afhankelijk van de ruimte die je hebt en wat je door je hek naar je weide wil vervoeren. Wil je er met een grote tractor door kunnen is het belangrijk dat dit ook echt kan. Dit is maar één voorbeeld waar je rekening mee zou moeten houden.


Eikenhouten hek

Dit zorgt ervoor dat het niet gaat roesten. Het Engels hekwerk is een mooi product gemaakt van gekloofde latten kastanjehout. Kastanjehout hoeft niet verduurzaamd te worden. Het kan probleemloos langdurig onbehandeld buiten gebruikt worden.


In onze eigen zagerij worden uw eiken planken op maat gezaag zorgvuldig afgewerkt en snel bij u thuis bezorgd. Dit hek is in vele maten leverbaar en vaak ook op voorraad. Op speciaal verzoek zijn deze hekken ook te leveren met een zogenaamd hag-eind (wortel).


Lengte vanaf circa meter tot meter (doorgang) Prijzen vanaf 4euro ex btw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts