vrijdag 9 oktober 2015

Aluminium plantenbak op maat

Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Bloembakken online bij LIDL.


Aluminium plantenbak op maat

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Denk bijvoorbeeld aan aluminium bloembakken, hardhouten bloembakken en cortenstaal plantenbakken. Wilt u eerst weten met welke kosten u rekening moet houden? Vragen over voor een plantenbak op maat ? Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een plantenbak op. De aluminium plantenbakken worden vervaardigd uit mm aluminium (andere diktes op aanvraag).


De bovenrand van de plantenbakken is dubbel omgezet wat de plantenbakken een tijdloze, stoere uitstraling geeft. De aluminium bloembakken kunnen, tegen meerprijs, geleverd worden in iedere gewenste RAL-kleur, waterdicht t. Deze aluminium bloembak is gemaakt uit duurzaam gepoedercoat aluminium. Dit model is verkrijgbaar in verschillende groottes en met verschillende opties. Hieronder kunt u de juiste maat selecteren.


Er zijn nog heel veel mogelijkheden want al deze bakken worden op maat gemaakt. Als ook hier niet de juiste maat tussen staat, heb je nog twee opties: het inkorten van de hoogte een bestaande maatvoering (als de lengte x breedte wel goed zijn) of het inkorten in de lengte of breedte. Een polyester plantenbak inkorten in hoogte.


Wil je een bepaalde plantenbak maar deze moet iets lager zijn, dan is dat mogelijk. Prachtige naadloos afgelaste aluminium plantenbak vervaardigd uit mm dikte aluminium. De gladde structuur en de dubbel omgezette bovenrand geven de plantenbak een luxueuze en tijdloze uitstraling waarin u planten en bomen prachtig tot zijn recht komen. De plantenbak in vervaardigd aluminium.


De bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze, stoere uitstraling geeft. Na het produceren van deze plantenbak wordt deze gepoedercoated met een krasvaste kleurlaag. Deze plantenbakken worden standaard vervaardigd uit 3mm. Onder de bodem van de bakken zijn standaard voetjes gemonteerd met een hoogte van 15mm zodat de bak iets los komt van de grond.


Beslist de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Boek het OP, Chaweng Beach. Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld.


Plantenbakken zijn bij Tuindirect tegen de scherpste prijzen te vinden. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. De Ellipse serie een een elegante ovale plantenbak , gemaakt van 3mm dik aluminium.


Aluminium plantenbak op maat

De vorm is optimaal om er een scheidingswand van te maken. De bovenkant van deze aluminium bakken is dubbel omgezet, wat mooi is maar ook veel sterkte geeft. De florida serie een een elegante plantenbak , gemaakt van 3mm dik aluminium. Leverbaar in de normale potmaat 40cm tot wel 140x140cm ! Behalve aluminium plantenbakken leveren wij ook boombakken, straatmeubilair, vijvers, watertafels, waterschalen, muren, sokkels en zuilen. Maatwerk leveren wij in aluminium voor alle modellen.


Drie grote witte, ronde aluminium plantenbakken in goede staat. Voor bedrijf en particulier. Een cortenstalen plantenbak is een ijzersterke plantenbak die niet kapot is te krijgen. De mooiste ronde en ovale bloempotten voor buiten en voor binnen.


Aluminium plantenbak op maat

Dat is het synoniem van BoomNL. Laat onze grote en kleine ronde en ovale bloempotten dé eyecatcher van uw tuin worden. Na de productie wordt de plantenbak gepoedercoat met grondlaag en vervolgens een krasvaste kleurlaag. In de webshop vindt u een groot aantal voorbeelden. Toch niet gevonden wat u zocht?


Grote kans dat we u gewoon kunnen helpen. Neem contact met ons op en geef uw wensen. Aluminium plantenbakken kunnen namelijk op maat gemaakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts