maandag 26 oktober 2015

Gardena muurhaspel

Gardena muurhaspel

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Nú modellen I Al vanaf € 882. GARDENA slangenwagens en slanghaspels met jaar garantie. Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen.


Gardena muurhaspel

Wanneer u een muurhaspel in de nabijheid van een waterkraan ophangt, kunt u de tuinslang gewoon uitrollen voor direct gebruik in uw tuin. Slang rolt vanzelf veilig en gelijkmatig op. De muurhaspels van Haxo bieden plaats aan tuinslangen tot een lengte van wel m2. De handige slangenbox bevestigt u eenvoudig aan de muur met de bijgeleverde wandhouder en bevestigingsmaterialen.


Alle onderdelen zijn met grote precisie vervaardig zodat uw GARDENA -gereedschappen hun waarde behouden en langer meegaan. Tot de reserveonderdelen van GARDENA behoren speciaal gevormde componenten, mechanische, elektrische en elektronische componenten die volgens de hoogste normen zijn geproduceer zodat ze bestand zijn tegen slijtage tijdens dagelijks gebruik in de tuin. GARDENA Wand-slangenbox roll-up automatic - m slang Ømm. In een grote tuin is een slangenwagen aan te raden.


Gardena muurhaspel Roll-Up Automatic. Dat betekent echter niet dat een tuinslanghaspel voor aan de muur niet toereikend kan zijn. Hozelock Muurhaspel 30M € 3 Vergelijk product. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Specialistisch advies nodig? Door klanten beoordeeld met een 1. De slang tot op de gewenste lengte uit de box trekken. Kan aan de muur 180° worden verdraaid. De afneembare box is aan de muur 1graden te draaien en in alle hoeken van de tuin te zetten. Door zijn bereik van 25m kunt u deze box in middelgrote tuinen goed gebruiken.


Bij Haxo vindt u een muurhaspel voor verschillende slangen. De kwaliteitsslang van 13mm levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Tevens wordt een aansluitslang van meter meegeleverd zodat je de haspel kunt koppelen aan je waterkraan. Een muurhaspel is een slimme en ruimtebesparende manier om je tuinslang op te bergen.


Je bevestigt de slanghaspel aan de muur zodat je een vaste plek hebt om de slang op te bergen. Ze zijn er in verschillende formaten dus kies een wandslanghouder die geschikt is voor de lengte van jouw tuinslang. Hierin is hij 1graden zwenkbaar. Je rekt de slang uit tot de gewenste lengte en je besproeit je tuin.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180° zwenkbaar. De producten zijn gemaakt met de nieuwste technologieën. Hiermee kan je met één druk op de knop de slang op- of afrollen. De tuinslang is eenvoudig in- en uit te rollen. De slangenbox wordt bevestigd aan de muur en is 1graden zwenkbaar.


Gardena muurhaspel

Met weinig inspanning kun je de slang uittrekken en stoppen met tussenpozen van centimeter. Door een rukje aan de slang te geven wordt deze automatisch opgerold. De GARDENA Comfort wandslangenbox roll-up automatic Comfortabel.


Geïntegreerde draaghandgreep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts