woensdag 7 oktober 2015

Osmocote meststof

Osmocote meststof

Ruim assortiment Onkruidbrander. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online. Ecostyle Kalk prijzen vergelijken.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het product bevat NPK, magnesium en alle benodigde sporenelementen. Daarbij heeft het een vaste werkingsduur van drie tot vier maanden tot aan twaalf tot veertien maanden. Keuze genoeg bij Plantmania.


Minerale vloeibare meststof voor alle groene planten en palmen in de kamer, op het balkon en terras. Sterkt de weerstand van de planten en stimuleert de groei van de wortels, Met extra kalium en ijzer voor krachtige, frisgroene bladeren. Het resultaat: overal vitale en mooie planten. De tweede generatie meststof met bewezen werking. Langdurig werkende, gecoate meststof in korrelvorm voor gebruik in potten met een werkingsduur van 5-maanden.


Deze professionele meststof met extra sporenelementen wordt vooral door kwekers gebruikt. Eén bemestingsbeurt per jaar volstaat. De harslaag vermijdt direct contact tussen de meststof en de plantenwortels waardoor het risico op overdosering wordt beperkt.


Door het harslaagje wordt de meststof geleidelijk vrijgegeven en dit gedurende maanden. Daardoor is toepassing voldoende voor een volledig seizoen. Veel planten doen het goed met een universele mix, maar er zijn plantengroepen die wat extra’s kunnen gebruiken. Ook het gazon vraagt, afhankelijk van het seizoen, om een specifieke meststof. De harslaag coating vermijdt direct contact tussen de meststof en de plantenwortels, waardoor het risico op overdosering wordt beperkt.


Osmocote meststof

De coating zorgt er bovendien ook voor dat de meststof geleidelijk vrijgegeven wordt gedurende maanden. Bestel direct jouw Onkruidbrander op beslist. Tuinmest is een universele meststof voor de hele tuin met een langdurige werking. Deze organische meststof bevat alle voedingsstoffen en sporenelementen die planten van nature nodig hebben. Ook bij zonnig weer kan deze meststof gebruikt worden omdat er geen kans op verbranding aanwezig is!


Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Meststof met lange nawerking. Naturen Gedroogde mest van koeien en kippen. De webwinkel voor het buitenleven!


Osmocote meststof

Wij hebben alles in huis om uw tuin optimaal te kunnen bemesten. Alle voedingsstoffen die wij verkopen zijn van de beste kwaliteit. Deze efficiënte meststof helpt arbeidskosten te besparen en plantkwaliteit te verbeteren. Agrifield is dé specialist op het gebied van tuin, dier en land.


In onze webshop vindt u onder andere een uitgebreid assortiment aan bemesting, werkkleding en. De luieriken onder ons gebruiken Osmocote. Dat is een ingenieuze langwerkende kunstmest. De voedingsstoffen zitten in een korrel, omhuld met een organische harslaag.


Afhankelijk van de bodemtemperatuur komen de voedingsstoffen vrij. Een voorraadbemesting dus. Snelwerkende meststof voor alle tuinplanten. Bevat voeding voor maanden.


Osmocote Plus bevat ook spoorelementen waaronder Fe-chelaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts