dinsdag 20 oktober 2015

Tuincentrum de driesprong zoetermeer

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Kom jij de kerstshow bezoeken?


Hier zullen wij u wekelijks informeren over onze top aanbiedingen en laatste nieuwtjes.

Maar ook onze folders, VIP-acties en seizoenstips zijn het bekijken meer dan waard. Kamerplanten, potterie, dierbenodigdheden. Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie.


Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal 1x per week onze mail met hierin onze acties en evenementen. Wij verwerken uw gegevens secuur conform.

Het hele tuincentrum is aangekleed met kersthuisjes, kerstmannen en kerstbomen van topmerken als LEMAX en Luville en u waant zich in een heus winter wonderland. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.


Uw tuin, serre, overkapping of veranda wordt steeds meer een verlengstuk van uw huis en wordt steeds meer betrokken bij het woongenot. Ga bij ze langs om de kerstboom uit te zoeken die u tijdens de kerstdagen zal gaan vergezellen. Daar zijn mijn vriendin en ik zaterdag j. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuinhout. Kerstverlichting kopen bij.


Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. U vindt het allemaal bij Tuincentrum de Driesprong ! Makkelijk vuurwerk bestellen. In onze webshop kunt u ons gehele vuurwerkassortiment vinden. Ook vind u hier informatie over ons assortiment en filmpjes van het vuurwerk.


Wilt u liever persoonlijk advies?

Binnenkort gaan zowel Linsy ten Dam als Carien Hobbelink met welverdiend zwangerschapsverlof. Wij wensen hen een fijn verlof en een voorspoedige bevalling en hopen hen in de herfst weer te mogen verwelkomen bij de Driesprong ! Dit bedrijf is dagen per week geopend. We vinden dat zelf erg leuk om te verzamelen op ons tuincentrum. In het voorjaar en vroeg in de zomer staat de kas vol met kleurrijke eenjarige bloeiers. Hierdoor hebben we nu jaarrond een mooie collectie seizoens-tuinplanten.


Ik opzoeken naar welk servicepunt er bij mij in de buurt zat. Op deze avond ontvangt u hoge kortingen op veel verschillende producten! Daarnaast zal er live muziek klinken en zijn er talloze stands met lekkernijen, producten en bezienswaardigheden.


Maak gebruik van de topproducten van Weber en leer van een echte grill master hoe je een heerlijk menu bereidt op de barbecue. De openingstijden van alle vestigingen van Plantencentrum De Driesprong B. De meest volledige site met ruim 66. Zoetermeer vindt u op Openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts