vrijdag 16 oktober 2015

Intex baby zwembad

Intex baby zwembad

Tijdelijk bestel je een ticket voor €1i. Intex zwembad op Vergelijk. Geschikt dus voor de allerkleinsten. Binnen de categorie baby zwembaden is een brede range zwembadjes te vinden. Veel zwembadjes hebben een opblaasbare bodem, zodat uw baby kan liggen en niet hard op de bodem kan vallen.


Het zwembad kan opgeblazen worden met een luchtpomp (pomp niet inbegrepen). Inclusief reparatiemateriaal. Met zijn zachte opblaasbare bodem biedt het badje veel speelcomfort.


Dit leuke zwembadje heeft een afmeting van en een waterinhoud met liter. Dit badje wordt geleverd met reparatiestukje voor een eventuele kleine reparatie. Baby zwembad nú met korting! Alle baby badjes zijn nu flink afgeprijsd.


Wil je heerlijk met je baby afkoelen in een zwembadje ? Of een opblaasbaar zwembadje om gemakkelijk mee te nemen? Bekijk dan al onze vakantie- en reisbadjes. Wanneer je besluit een zwembad te kopen, bekijk dan bij Blokker het grote aanbod aan zwembaden voor het hele gezin. In deze privé zwembad past vijf man en wordt daarom ook wel een familiezwembad genoemd. Tickets zijn tijdelijk €1i.


Vind zwembad intex als je nu zoekt. Alles op het gebied van waterpret dus. Het heeft meer weg van een speeltoestel. Er zit een grote paddenstoel op dit opblaasbare baby zwembad.


Intex baby zwembad

Je baby of kind kan hieronder zitten of spelen. De paddenstoel is dus een overkapping. Hiermee houd je je baby een fel. Voor een baby is een zwembad of het strand vaak te gevaarlijk. Klein voor baby ’s, groot voor volwassenen.


De bodem van het opblaasbare zwembad is vaak ook opblaasbaar en zorgt zo voor meer comfort. Er zijn babyzwembaden waar je jouw baby onder begeleiding in kunt laten spelen. Vaak hebben deze mooie kleuren en dieren als dessin, dus er valt heel wat te kijken voor de kleine spruit.


Intex baby zwembad

Doordat deze zwemband bestaat uit verschillende ringen (luchtkamers) en ook nog een rugleuning heeft, kan je kindje er goed stabiel in zitten. Een babyzwembadje met paddenstoel design. Dit zwembadje heeft een zachte opblaasbare bodem, die uw baby beschermt bij het omvallen.


Daarnaast is het zwembadje ook voorzien van een zonnedakje om uw baby te beschermen tegen hitte en Uv-stralingen. Zo kun je heerlijk genieten van het koele water op een warme zomerdag. Zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten, daarom zijn er voor zowel de grote als de kleinere tuinen verschillende types.


Welk type zwembad past bij jou? Hiervoor hoef je helemaal niet naar een zwembad of op vakantie, want met onze zwembaden kun je ook thuis lekker afkoelen en je kids laten spelen in het water. De korting wordt verrekend in je winkelmand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts