woensdag 21 oktober 2015

Druppelslang welkoop

Extra korting op de actiepakketten: 2 of 1m incl koppelingen. Plug and play: alles in één! Nu extra voordelig met korting! Druppeladerslangen op volle rol of per meter. Bekijk de opties, snel geleverd.


De grootste collectie druppelslangen hier! Specialistisch advies nodig? Bij Welkoop Losser hebben we deze druppelslang gekocht om onze nieuwe taxushaag te bewateren.


Het water verdeelt zich netjes over de druppelslang , al vermoeden we dat hij aan het begin (vanwege de drukval over de slang?) meer water afgeeft dan aan het uiteinde. Volledige productbeschrijving. Onze webwinkel en 1Welkoop winkels hebben alles in huis wat je nodig hebt op het gebied van tuin, dier en kleding.


Breed assortiment Deskundig advies. Drukcompenserende druppelslangen zorgen voor gelijke waterafgifte bij ieder gaatje in de slang, dit over de gehele lengte van de slang. Bij een niet-drukcompenserende druppelslang kan de waterafgifte verschillen, waardoor aan het begin van de slang meer water wordt afgegeven dan het einde van de slang.


Onze druppelslang hulpstukken kenmerken zich door de eindeloze mogelijkheid om te hergebruiken. Wat voor hulpstuk druppelslang u ook kiest, wij hebben het op voorraad en snel bij uw thuis! Maak met je druppelslang snel en eenvoudig een robuust en betrouwbaar irrigatiesysteem. De druppelaars zijn zo gemaakt dat je niet verstopt kunnen raken.


Druppelslang welkoop

Bestel je je producten op werkdagen voor 12:uur dan worden deze de volgende dag al bij je bezorgd. Indien de druk op de druppelslang verhoogt wordt gaat deze ook meer water afgeven. Deze druppelslang voldoet in van de gevallen.


Klik hier voor ons uitgebreide assortiment druppelslangen en koppelingen. Drukgecompenseerd Drukgecompenseerd betekent dat de druk géén invloed heeft op de waterafgifte. Een druppelslang heeft een aantal voordelen tegenover sproeiers.


Zo is een druppelslang totaal geruisloos en valt het water precies daar waar het moet zijn. Ook zal uw water minder snel verdampen omdat het water niet direct in de zon ligt maar in de schaduw van de plant. In de zomer kan de tuin erg droog worden.


Zorg voor een goede bewatering, zodat je langer van een mooie tuin kan genieten. Welkoop heeft verschillende sproeisystemen voor elke tuin. Ook hebben wij een assortiment tuinslangen in alle soorten en maten.


Druppelslang welkoop

Tot korting op druppeliirigatie producten. Van druppelslang tot zweetslang. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Voor een optimaal groei en minder uitval van u planten is de druppelslang de ideaal oplossing. U kunt beter in een keer veel water geven dan meerder keren een klein beetje. Een uur druppelen per keer is dan lang genoeg. Het is het beste alternatief voor een compleet sproeiersysteem. Het wordt toegepast in de akkerbouw, fruitteelt, tuinen en parken.


Druppelslang welkoop

Dit druppelsysteem werkt geruisloos en transporteert het water vlakbij de wortels van uw planten. De wanddikte bedraagt mm, de minimumale benodigde druk is bar en de maximale druk is bar. De zwarte druppelslang zorgt voor een waterafgifte per druppelaar van liter per uur. Doordat deze druppelslang niet in een keer heel veel, maar geleidelijk het water afgeeft aan de plant, kun je hiermee heel gericht water geven. Toe aan een nieuwe druppelslang ? Dat komt goed uit, want wij hebben uitstekende druppelslangen.


Welke druppelslang kiest u? Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt direct afrekenen of nog even rustig verder winkelen. Als u voor meer dan 1€ koopt, betalen wij voor u de. Geschikt voor druppelbevloeiing bij struiken, heggen en bomen. Voor middelgrote tot grote tuinen, uitermate waterbesparend.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Bent u overtuigd van de vele voordelen en wilt u een druppelslang kopen? Dan zit u goed bij PVC Voordeel!


Ons uitgebreide assortiment beregeningsmaterialen vindt u in onze webshop. Naast druppelslangen vindt u bij ons onder andere een beregeningscomputer, sectorsproeier en onderdelen voor een compleet micro-irrigatie systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts