donderdag 22 oktober 2015

Bbq restaurant groningen

Vind hier alle deals in Groningen! Specialistisch advies nodig? Voor 23:bestel morgen in huis. Gratis bezorgd vanaf €2- of af te halen in één van onze winkels. Entdecken Sie unser großes Angebot und das perfekte Ferienhaus in Groningen.


Mehr als Jahre Erfahrung und garantierter Best-Preis-Vorteil auf alle Buchungen. Pacific Groningen is een internationaal restaurant en bar in twee monumentale panden midden in het stadscentrum van Groningen. Lekker uit eten in Groningen? Lees recensies en reserveer direct! De beste restaurants in Groningen , Nederland.


Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Groningen en zoek op prijs, locatie en meer. Ons barbecue restaurant is vanaf Groningen erg makkelijk te bereiken. Met de auto, maar ook als u met het openbaar vervoer bij ons komt eten. U vindt ons namelijk naast het treinstation. Uit ons brede bbq buffet bestaat naast een uitgebreid aanbod vlees, ook diverse heerlijks salades, sauzen en vers afgebakken stokbrood.


Bbq restaurant groningen

Welkom in Ribhouse Bronco, een Amerikaans getint restaurant in het centrum (aan de Grote Markt) van Groningen. Zoals de naam misschien doet vermoeden zijn onze specialiteiten spare ribs en steaks van de grill. Maar u bent natuurlijk ook welkom als u daar niet van houdt.


Wij serveren namelijk ook de heerlijkste vis en vegetarische gerechten. Best Dining in Groningen , Groningen Province: See 23TripAdvisor traveler reviews of 4Groningen restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Bij restaurant Pacific in Groningen eten? Beleef de sensatie van Barbecueën, met familie, vrienden, kennissen of collega’s op het water. De Kleine BBQ -boten zijn geschikt voor personen.


De kleine boot mag je zelf besturen hier zit geen schipper bij. Gonzales Barbecue Restaurant in Groningen. Achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren voor alle producten.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Diyar Mangal, een Turks restaurant anders dan alle andere In het hartje van de stad Groningen , in de kleurrijke Steenstilstraat, is op nummer een Turks restaurant Diyar Mangal neergestreken. Het woord “Mangal” staat in het Turks voor houtskool, barbecue en op open vuur ambachtelijk bereid vlees. Geef je over aan de intieme sfeer van het restaurant.


Bbq restaurant groningen

De arrangementen zijn inclusief soft drinks! De geur van houtskool, heerlijk geroosterd vlees en vooral veel gezelligheid. Daarom is het ook uitermate geschikt voor groepen. En waarom zou u zelf tijd kwijt zijn aan boodschappen doen, vlees marineren, sausjes maken en de BBQ aansteken, wanneer u hiervoor ook terecht kunt bij ons prachtige restaurant net ten zuiden van de stad Groningen ? Foodfellas Catering, voortgekomen uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool, is inmiddels ruim jaar succesvol in het verzorgen van evenementen in Groningen , Friesland en Drenthe.


Door kennis en kunde uit verschillende bedrijven en windstreken samen te brengen, kan Foodfellas Catering u een zeer uiteenlopend assortiment bieden. Op de hoek van Poelestraat en Schuitendiep, waar vroeger de koffie voor zowel het Britse als het Nederlandse koningshuis gebrand wer is tegenwoordig restaurant De Branderij te vinden. In het pand – de oude koffiebranderij van de firma H. Smith – is plek voor zo’n 1eters, verdeeld over drie zalen en een gezellig terras. Restaurant in Groningen : gids met de beste Michelin restaurants in Groningen met commentaar van internetgebruikers en een plattegrond op de ViaMichelin kaart. Welkom bij bbq - restaurant Barbacoa In ons sfeervolle restaurant staan tafels met ingebouwde bbq en eigen afzuigkap, waar u met tot 1personen kunt barbequen of steengrillen en elk gezelschap heeft zijn eigen tafel.


Bbq restaurant groningen

Centraal in het restaurant staat een groot buffet met soorten vlees en vleesspiezen, vegetarische gerechten en diverse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts