maandag 26 oktober 2015

Exit aksent speelhuis

Exit aksent speelhuis

Vind exit speelhuis als je nu zoekt. Zoek naar exit speelhuis bij Simpli. Bestel Exit Aksent bij fonQ. Klimmen, klauteren, schommelen en keihard van de glijbaan glijden. De speeltorens gaan jarenlang mee, niet alleen vanwege het duurzame hout, maar ook omdat je de schommels eenvoudig aan kunt passen.


Exit aksent speelhuis

Het merk EXIT Toys Het kwaliteitsmerk EXIT Toys maakt sinds jaren hét eigentijdse buitenspeelgoed dat kinderen. Het houten speelhuis Aksent heeft een prachtige groene glijbaan die op verschillende plekken gemonteerd kan worden. De groene glijbaan kan zowel aan de voorzijde als zijkant van het speelhuisje worden gemonteerd. Het hout is duurzaam geproduceerd en door de kleuren combinatie van grijs met natural ziet dit speelhuis er prachtig uit. Dit speelhuis heeft een trap, een lange vrolijk gekleurde glijbaan en een zandbak.


Met de schommel ernaast kun je eindeloos spelen. Ook voor speelhuisjes, accessoires en nog veel meer buitenspelen kiest u NuBuiten! Bekijk hier kinderspeeltoestellen voor o. Profiteer van goedkope outlet aanbiedingen. Alle Speelgoed online: Speelgoed van het jaar, LEGO, Playmobil Fisher Price, Disney en Ravensburger kopen: laagste prijs Vergelijk shops!


Exit aksent speelhuis

Het frame staat stevig in de grond en heeft zwaar metalen koppelstukken voor een stabiele en hoogwaardige constructie. Via een trap klim je op het plateau om van de glijbaan te kunnen glijden. Een frisse groene glijbaan en hout in meerdere kleuren. Hierdoor staat het huisje ook nog eens mooi bij uw tuinmeubelen of buitenkeuken! Speelplezier gegarandeerd door de glijbaan van 180cm vanaf een platformhoogte van ca 86cm.


WICKEY speelhuisjes voor een top prijs - Meer dan 260. Kies uit producten vanaf € 600. Het houten speeltoren Exit aksent met glijbaan en schommel is een compleet speelhuisje met alle speelbenodigdheden. Speelhuis Treehouse De Luxe - Prestige Garden.


De houten speeltoren staat op poten, zodat je onder de toren in de zandbak kunt spelen. De Exit Aksent speeltoren is een houten speeltoren met een glijbaan. Hij heeft een platformhoogte van 1. EXIT Aksent speeltoren met aanbouwschommel - nestschommel. Dit platform is te bereiken door middel van de trap en de handvatten. De glijbaan heeft een lengte van 2. Onder het speelhuisje bevindt zich een zandbak waarin zandkastelen gebouwd kunnen worden.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De scheve accenten bij diverse huisjes geven de houten speelhuisjes een leuke aanblik. Houten speeltoren van het merk Exit uit de Aksent speeltoestellen lijn.


Deze speeltoren is voorizen van een lange glijbaan met een lengte van 2. Het platform is te betreden via de trap met handvaten. Het speelhuisje heeft dankzij zijn verhoging ruimte voor een zandbak onder het platform. De zandbak heeft in drie hoeken een zitje zodat je tijdens het spelen niet volledig onder het zand komt te zitten, maar biedt vooral genoeg ruimte om samen met vriendjes en vriendinnetjes de mooiste zandavonturen te beleven.


Dit houten speeltoestel is bereikbaar via de trap en je kunt er gemakkelijk weer af door de lange glijbaan. De platformhoogte is 20m en er zijn handvatten die voor extra grip zorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts