dinsdag 13 oktober 2015

Bbq draaispit

Alles voor een geslaagde BBQ. Specialistisch advies nodig? Vandaag bestel morgen al bbq ’en! Draaispit voor uw barbecue kopen?


Deze draaispit zal een geweldige barbecuesmaak toevoegen aan uw gegrilde gerechten, van goudbruin. Bij de slagers barbecue wordt een groot draaispit meegeleverd.

Het draaispit wordt aangedreven via een elektrische motor en draait automatisch, zodat u amper naar de barbecue om hoeft te kijken. Waar moet je op letten bij het kopen van een draaispit ? Het is vooral heel belangrijk dat een spit grill goed op je kamado of BBQ past. De binnendiameter van de aluminium ring moet echt binnen je dome vallen.


Daarnaast hebben wij een forum waar alle barbecue liefhebbers met elkaar in contact kunnen komen en lekker kunnen kletsen over onze grote liefde BARBECUEN! Perfect gedaan, goede uitleg. De rotisserie BBQ heeft een groot grill oppervlak en is daarmee ook zeer geschikt voor het bereiden van kleinere stukken vlees.


De draaispit is voorzien van de gril motor Horizontaal kan deze kg draaien.

Verticaal kan deze tot kg draaien. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment barbecues. Droom jij altijd al van een hele kip bereiden op de barbecue? Gebruik dan een draaispit en het kan niet mislukken!


Aan een BBQ spit wordt je kip rondom gelijkmatig gegaard en krijg je een knapperig korstje. Ook ander groot vlees of wild kun je hiermee gemakkelijk bereiden. We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. Welcome back to the roots of American Style BBQ ! Het is de bedoeling dat je op een draaispit , ook wel rotisserie of braadspit genoem al draaiend vlees braadt.


De draaiende beweging maakt een spit voor de bbq automatisch. Dan wel dankzij een ingebouwde motor, dan wel op aangedreven op batterijen. Doordat de bbq spit met motor ronddraait, gaart je grote stuk vlees zeer gelijkmatig. Pak de rotisserie ( draaispit ) en plaats deze op de rand van de Big Green Egg. Neem de spit met de vorken en schuif de vorken tegen de kip en draai beide goed vast.


Plaats de spit met kip op de rotisserie. Voor extra smaak kan eventueel nog rookhout worden toegevoegd. Zet de rotisserie aan en sluit de Big Green Egg.


Deze universele gril motor werkt op 2volt en is geschikt voor grote porties vlees of gevogelte tot kg.

Door de spies te draaien veranderd de gril. Op zoek naar Fervor elektrische BBQ draaispit ? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Bespaar tot wel via kiesproduct. De perfecte rotisserie voor je Kamado. De ring is gemaakt van aluminium en het spit is van RVS.


De motor kan zowel op 2volt als met batterijen worden aangedreven. Een brede verscheidenheid aan universele bbq draaispit -opties zijn voor u beschikbaar, zoals roestvrij staal, staal en ijzer. Er zijn 1universele bbq draaispit leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Voor de echte bbq liefhebber die alles uit zijn buitenkeuken wil halen wat er in zit.


Met het electrisch aangedreven braadspit kunnen bijvoorbeeld hele kippen rondom. Aardgas Barbecue bbq bbq -op-hout beschermhoes BHV blusbak brander Brandhout butaan camper Camping draaispit Fitting gasdrukregelaar gaskanon gasslang Geiser Gietijzer haard Jansberg kachel Kampvuur Koken lpg LPG-onderdelen lpg fles lpg kachel mobiele verwarming Mustang Oklahoma paella pizza propaan rookhout rookoven smoker Snelkoppeling. Dit is een recept voor lamsbout aan het spit van een vriend van de BBQ -helden.


Dit was Peters inzending voor de Rufus Teague rubs winactie op facebook. Dit is serieuze barbecue en toch niet eens heel moeilijk. Deze bbq draaispit wordt ook wel barbecue braadspit, rotisserie kit en bbq spit motor genoemd.


Een bbq draaispit is een grote stevige spies met vleesvorken een opzet zodat de braadspit vast zit aan de barbecue en een draaimotor. Boretti BBQ draaispit voor Boretti barbecue Robusto en Forza. Dit draaispit is erg geschikt voor grote stukken vlees of hele kippen die gegrild kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts